• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

12.02.2018

07:00

PREDSEDNIK PARTIZANA OČEKIVAO NEUSPEH! Mijailović za Informer: Nisam iznenađen što se nismo plasirali u plej-of ABA lige!

Partizan

PREDSEDNIK PARTIZANA OČEKIVAO NEUSPEH! Mijailović za Informer: Nisam iznenađen što se nismo plasirali u plej-of ABA lige!

Podeli vest

Uopšte nisam iznenađen što se nismo plasirali u plej-of ABA lige, to sam i očekivao, kaže za Informer predsednik Partizana Ostoja Mijailović

Crno-beli su u subotu uveče poraženi od Olimpije (89:87), pa su se dva kola pre kraja takmičenja oprostili od borbe za trofej.

Umesto Partizana prolazak dalje je izborio crnogorski Mornar, zajedno sa Crvenom zvezdom, Budućnosti i Cedevitom, koje zauzimaju prva tri mesta.

Ne odustaje
Uradićemo sve kako bismo igrali Evrokup i naredne sezone, tražiću da nam daju specijalnu pozivnicuOstoja Mijailović, predsednik Partizana

Smenili trenera

Ovo je drugi put u istoriji kluba da se crno-beli nisu našli među četiri najbolja timu u regionu. Prethodni put se to desilo u sezoni 2015/16. godine. Ostoja Mijailović kaže da je njegov klub ove sezone imao dosta problema i da je to razlog za slabije rezultate crno-belih.

- Nismo ostali bez plej-ofa zbog poraza u utakmici sa Olimpijom, nego zbog svih stvari koje su se dešavale od početka sezone. Imali smo mnogo problema i zbog toga smo eliminisani mnogo ranije. Sezonu smo počeli u jednom sastavu, sa jednim trenerom i bez predsednika. Zatim sam došao ja, a onda smo smenili trenera Miroslava Nikolića i doveli Nenada Čanka. Sve je to uticalo na krajnji rezultat - kazao je Mijailović i dodao:

6 PUTA SU CRNO-BELI BILI ŠAMPIONI JADRANSKE LIGE, I PO TOME SU REKORDERI

- Ovu godinu nismo ni posmatrali kao neku dobitnu godinu u kojoj ćemo praviti neke velike rezultate. Glavni cilj nam je bio da se finansijski stabilizujemo.

Klub iz Humske kao peti na tabeli ostao je i bez učešća u Evrokupu naredne sezone, jer ABA liga daje samo tri predstavnika. Međutim, prvi čovek Partizana se nada da će njegov klub ipak dobiti specijalnu pozivnicu za ovo takmičenje.

- Uradićemo sve kako bismo igrali Evrokup i naredne sezone. Pokušaćemo da dobijemo "vajld kartu". Ići ću na sastanak u Barselonu, u sedište Evrolige, da vidim šta može da se uradi. Na sve načine ću pokušati da sačuvam Partizan u Evropi - naglasio je Mijailović.

Želi trofej

Košarkaše Partizana ove nedelje očekuje borba za Kup Radivoja Koraća u Nišu. Mijailović se nada da njegovi izabranici mogu da osvoje "Žućkovu levicu".

- Očekuje nas Kup Koraća, ali i domaće prvenstvo. Nadam se da možemo da osvojimo trofej na nekom od preostala dva takmičenja. Mi ćemo u svakoj utakmici ići na pobedu, pa ćemo videti dokle će nas to odvesti - zaključio je Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

AKO JE TO OČEKIVAO ONDA JE BEZ AMBICIJA I VERE U SVOJ KLUB I TAMO MU NIJE MESTO.

marko

pre 6 godina

AS - ne lupetaj covece..! Sa kim da osvoji..? Sa Gagicem i Shalicem...? Pa 90% igraca Partizana ne bi moglo da igra basket na Adi. Ljudi zalutali u kosarku i ni krivi ni duzni zaradjujuod tog sporta.

mileta

pre 6 godina

TANDEM DULE V. I SALE MUTAVI SU MOGLI SVE DA SREDE , OD SUDIJA PREKO NAVIJACKIH PESAMA, A NAJVAZNIJE MRZNJA PRAMA PROTIVNIKU, TO JE ONO...

Popaj

pre 6 godina

Idi moli mozda vas prime u evro kupu..kako ste krenuli na godinu ispadate iz aba lige...

Zoran

pre 6 godina

Ovaj bas ume da motivise ekipu.Da li po zadatku ili zbog sopstvene nesposobnosti brzo ce da ugasi klub.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija