• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.02.2018

14:49

POTREBAN NAM JE PUN STADION! Danilo Pantić zove navijače u pomoć protiv Čeha

Partizan

POTREBAN NAM JE PUN STADION! Danilo Pantić zove navijače u pomoć protiv Čeha

Podeli vest

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je danas da njegova ekipa "izgleda bolje" nego u prvom delu sezone i pozvao je publiku da je podrži protiv Viktorije

- Mislim da izgledamo bolje nego u prvom delu. Zajedno smo već šest meseci i sve se bolje razumemo i pokrivamo. Drago mi je da se to primeti i da to vide i ljudi izvan struke i terena - rekao je Pantić za klupski sajt. 



Pantić je istakao važnost da stadion u Humskoj bude pun.

- Neophodno nam je da stadion bude pun. Ova generacija je napravila istorijski uspeh i znamo koliko nam je bilo teško kada smo imali prazne tribine u Humskoj - kazao je Pantić.

Partizan je tokom priprema igrao nekoliko utakmica sa češkim i slovačkim klubovima, za koje je rekao da su "veoma odgovorne i agresivne ekipe".

- Moramo da pazimo da ne uđemo u njihov ritam već da uspostavimo onaj koji nama odgovara - naveo je Danilo Pantić.

On je dodao da pritisak neće biti problem za Partizan.

- Pritisak je normalan u ovom sportu i na neki način ga svi volimo. 
Ali, sve se zaboravlja u trenutku kada izađeš na teren i pokušavaš da radiš ono što najbolje znaš i na najbolji način - rekao je Pantić.

Prva utakmica između Partizana i Viktorije igraće se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija