• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

12.02.2018

20:51

TAVAMBA NIJE ŽELEO PLZEN: Zapamtio sam ih i daću im gol!

Partizan

TAVAMBA NIJE ŽELEO PLZEN: Zapamtio sam ih i daću im gol!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba je pred žreb za šestaestinu finala Lige Evrope bio jedan od retkih igrača crno-belih koji nije priželjkivao Viktoriju Plzen

Srpski šampion u četvrtak od 21.05 dočekati Plzen u prvoj uktamici šestaestine finala LE.

- Pred nama je utakmica od velikog značaja za nas igrače, tim i klub uopšte. Viktorija je jako ozbiljan tim. Igrao sam u Slovačkoj, u komšiluku i često pratio šta se dešava u Češkoj. Tada sam zapamtio taj klub. Mislim da je izjednačenog kvaliteta sa Partizanom - rekao je Tavamba za Mondo.

Kamerunac je istakao da će dosta toga zavisiti od prve utakmice koja se u četvrtak igra u Beogradu. 

- Sve zavisi kako će krenuti prva utakmica... U takmičenju kakvo je ovo uvek je važno ostvariti dobar rezultat na domaćem terenu. Danas u fudbalu ne možeš da kažeš koji bi ti rezultat odgovarao, ja se nadam pobedi - istakao je napadač Partizana.

Sa "grobarima" možemo sve

Ljubimac "grobara" je imao poruku za navijače pred duel sa Česima.
- Verujem da će navijači biti uz nas kao i uvek do sada. Oni su jedna od najvažnijih stavki u ovom sportu. Uz njihovu podršku možemo sve - rekao je Leandre Tavamba.

On je na 11 utakmica u Evropi pet puta tresao protivničke mreže.

- Kako takmičenje ide ka kraju - sve je važnije. I kvalifikacije su bile najvažnije za mene jer nisam igrao na tom nivou. Za mene je ovo šansa da vidim na kom sam nivou, bilo bi lepo da ponovim partije kvaliteta kakav je bio u prvom delu sezone - poručio je korpulentni centarfor i dodao:

- Tako se motivišem kad kažem da ću dati gol, želim da se napunim samopouzdanjem, tako ću i sada reći - nadam se da ću postići gol. Zadovoljan sam u kakvoj se formi nalazim, najvažnije mi je da sam izbegao povrede, za sve ostalo ću morati da se pobrinem na terenu uz pomoć saigrača - zaključio je Tavamba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17