• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

13.02.2018

12:34

NE TREBAJU NAM NAVIJAČI KOJI NE POŠTUJU PARTIZAN! Vazura: Nismo spremni da plaćamo kazne!

Partizan

NE TREBAJU NAM NAVIJAČI KOJI NE POŠTUJU PARTIZAN! Vazura: Nismo spremni da plaćamo kazne!

Podeli vest

Partizan u četvrtak od 21.05 dočekuje Viktoriju Plzen u šesnaestini finala Lige Evrope, a iz Humske su upozorili navijače da se ponašaju u skladu sa pravilima

Crno-beli su se nekoliko puta našli na udaru UEFA zbog navijača, a čak su jedan meč igrali i bez navijača.

Pozato je da postoji podela među "grobarima" i to je veliki problem za klub, crno-beli će na sledeći način pokušati da spreče da se ponovi nešto slično što se desilo na poslednjem "večitom" derbiju.

- Karte za sektor istoka do južne tribine nisu puštene u prodaju. Taj deo će biti prazan, a tu će biti i policijske snage - rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura, a prenosi Mondo.

On je naglasio i da će navijači biti izbacivani sa tribina ukoliko ne budu poštovali pravila.

- Svako ko bude stajao na prolazima, a odbije da sedne na svoje mesto, biće, bez pregovora, udaljen sa tribine i stadiona. Isto važi i za alkoholisana lica - neće ni biti puštana na stadion ili ako uđu pa prave probleme - biće izbačeni - rekao je Vazura i dodao:

- Ne smemo da budemo kažnjeni i da rizikujemo da naredna utakmica u Evropi bude bez publike ili nešto od toga. Nismo spremni da plaćamo kazne. Ako to navijači ne shvataju, onda nam takvi navijači i nisu potrebni - zaključio je generalni direktor Partizana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija