• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

14.02.2018

10:05

VELIKI UDARAC ZA NAS! Iliev žali zbog povrede Zdjelara

Partizan

VELIKI UDARAC ZA NAS! Iliev žali zbog povrede Zdjelara

Podeli vest

Povreda Saše Zdjelara pred utakmicu sa Plzenom je veliki udarac za Partizan, konstatovao je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev

Zdjelar je bio zamišljen za ključnog igrača u sredini terena, ali povreda na pripremama na Kipru, ispostavilo se, teža je nego što se u prvi mah mislilo.

- Saša je izuzetno bitan igrač za nas, momak je projektovan da uskoro bude lider ovog tima i nema sumnje da je ovo veliki udarac - rekao je Ivica Iliev za Novosti.

On je istakao da potpuno veruje u Marka Jevtovića da će na pravi način odmeniti Sašu Zdjelara.

- Moram da napomenem da verujem u Marka Jankovića, jer je mnogo puta pokazao da ima pravi karakter i da se zna da na pravi način iznese teret ovako važnih utakmica - poručio je Iliev.

Meč između Partizana i Plzena igraće se u četvrtak od 21.05 u Humskoj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija