• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2018

18:05

ČESI, UŽIVAJTE U PIVU I FUDBALU! Trener Plzena: Šanse su 50:50, svesni smo koliko je Partizan jak!

Partizan

ČESI, UŽIVAJTE U PIVU I FUDBALU! Trener Plzena: Šanse su 50:50, svesni smo koliko je Partizan jak!

Podeli vest

Trener Viktorije Plzen je pred utakmicu protiv Partizana poručio da su šanse za prolaz 50:50, a navijačima svog tima je poručio da uživaju u pivu i fudbalu

Srpski šampion u četvrtak od 21.05 dočekuje Viktoriju Plzen u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

- Partizan je pravio novi tim ove zime. I za njih i za nas je ova utakmica važna, a mi želimo da uđemno spremni u tu bitku. Nemam nikakva očekivanja. Samo se nadam pobedi. Međutim, naravno da postoji naboj kada izvesni period niste igrali takmičarske utakmice. Ali, i to je dobro jer igrači jedva čekaju da izađu na teren i da se pokažu - rekao je Vrba na konferenciji za medije.

Njegov tim u ovaj duel ulazi pravo iz pripremnog perioda, baš kao i Partizan.

- Naravno da je mnogo bolje da igrate kada nemate pauzu i kada su igrači uigrani. Ali i kod Partizana je situacija poptuno ista. Oba tima imaju šanse, videćemo ko će se bolje spremiti - istakao je iskusni stručnjak i potom na pitanje kako ocenjuje šanse za prolaz dodao:

- Sada su šanse 50:50. Ali mislim da ćemo sutra uveče znati više o tome - odgovorio je Vrba.

Upitan kakvu atmosferu na stadionu očekuje, trener Viktorije je odgovorio:

- Kao što igrači vole pun stadion, umesto da igraju za 100 gledalaca, tako i ja volim kada su tribine pune. Nadam se da će tako biti - poručio je trener češkog tima i dodao:

- Mislim da su naši irgači navikli na pritisak. Igrali su dosta puta u takvoj atmosferi, spremni su za sva iskušenja - objasnio je Vrba.

starsport

Viktorija će imati veliku podršku svojih navijača, pošto će velika grupa Čeha u četvrtak stići u Beograd.

- Želim im da se lepo provedu. Ne samo zbog piva koje će piti nego i zbog same utakmice - poručio je Vrba.

On je pohvalio ekipu Partizana.

- Odlični igrači, veoma se dobro kreću. Potpuno smo svesni da Partizan može da dominira na ovom meču. Znamo da to mogu, ali se nadam da ćemo se izboriti sa tim. Nadam se da ćemo mi biti ti koji ćemo dominirati - rekao je trener Plzena.

Na kraju je otkrio i šta je kao bivši fudbaler rekao svojim igračima.

- Da budu hrabri, skoncentrisani i samouvereni jer igraju za Viktoriju. Od utakmice u Napulju pre pet godina počela je era Plenja. Od tada je ovaj klub počeo da dobija i pobeđuje u evropskim okvirima nadam se da će se ta praksa nastaviti i u Beogradu. Ali, svesni smo i jačine i kvaliteta Partizana, znamo da nas čeka jak protivnik, isto kao što je to bio napoli Napoli pre pet godina - zaključio je Vrba. 

PO POBEDU, BEZ PRIMLJENOG GOLA! Đukić najavio totalnu ofanzivu na Plzen




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija