• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2018

19:37

APEL IZ PARTIZANA: Za nas postoje samo jedni navijači - navijači Partizana!

Partizan

APEL IZ PARTIZANA: Za nas postoje samo jedni navijači - navijači Partizana!

Podeli vest

Novi apel za navijače stiže iz Humske, a generalni direktor Partizana Miloš Vazura nada se da neće biti problema na tribinama na utakmici protiv Viktorije Plzen

Crno-beli su dočekali proleće u Evropi posle 11 godina i svojski su se trudili da izbegnu kaznu UEFA, a crno-belima je zbog divljanja navijača pretilo i izbacivanje iz takmičenja.

- Bez navijača ne možemo da napravimo dobar rezultat. Potrebni su nam kao 12. igrač. Očekujem veliku podršku, u svakom smislu. Imamo komunikaciju sa svim navijačima. Ne očekujem da bude problema. Da li će neko sedeti na jugu, severu, istoku ili zapadu je njegova lična stvar. Za nas postoje samo jedni navijači - navijači Partizana - oglasio se Miloš Vazura dan pred šesnaestinu finala Lige Evrope.

On je u poslednjoj rečenici aludirao na podele među "grobarima" koje su kulminirale na 156. "večirom" derbiju, kada je došlo do velikog incidenta na jugu u borbi za prevlast na tribini.

- Pozivam sve navijače Partizana da podrže klub, da se ne bave politikom, da isključe svaki vidi rasizma. Takođe, skrenuo bih pažnju navijačima da ne sedaju na prolaze, jer će obezbeđenje morati da reaguje, a u slučaju otpora izgrednik će biti udaljen sa stadiona. Kazne za zakrčene prolaze staju od 20.000 do 40.000 evra - rekao je funkcioner crno-belih.

Navijači Viktorije, kojih će biti oko 300, biće smešteni u sektoru H na severnoj tribini.

- Imaćemo dobru asistenciju policije, kao što smo imali protiv Skenderbega. Svako lice će morati da sedne na svoje mesto, ono koje je određeno na ulaznici. U suprotnom, pomeraćemo navijače - naglasio je Vazura.

Na ovom susretu "debitovaće" kapije, postavljene na ulazima na tribine, u čiju kupovinu i instaliaciju je Partizan uložio oko 800.000 evra. A dodatnih 200.000 u bezbedonosne kamere postavljene unutar stadiona.

- Molim ljude da dođu dva sata pre početka utakmice. Biće postavljena tri punkta kontrole: prvi će biti pre novih "kaveza" i tu će se navijačima oduzimati metalni novac, upaljači, olovke... Drugi pregled biće za kontrolu ulaznica i ličnih karata i imena će morati da se poklapaju. Treća kontrola biće vizualna i ako se ispostavi da je lice u alkoholisanom stanju biće udaljeno sa stadiona. Maloletne osobe mogu da prisustvuju utakmici samo uz pratioca - istakao je Miloš Vazura, uz uverenje da je tim Miroslava Đukića sposoban da izbaci Plzen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija