• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2018

20:42

(VIDEO) HUMANOST NE ZNA ZA PODELE! I zvezdaši apeluju da se pomogne Isaiji Pantiću!

Partizan

(VIDEO) HUMANOST NE ZNA ZA PODELE! I zvezdaši apeluju da se pomogne Isaiji Pantiću!

Podeli vest

Partizan i Crvena zvezda su ljuti rivali na svim frontovima, ali kada je humanost na delu, crveno-beli i crno-beli neretko zajedničkim snagama pomažu onome kome je pomoć potrebna

Ovoga puta, pomoć je neophodna Isaiji Pantiću, sinu Željka Pantića, autora emisije "Partizanov vesnik" na klupskoj televiziji crno-belih. Isaija je prošle godine operisao tumor mozga, koji se vratio, pa se veliki broj sportista i navijača uključio u prikupljanje pomoći.

Svoj doprinos dao je i navijački portal "Red Star Belgrade", koji pripada fanovima Crvene zvezde, koji je pozvao sve ljude dobre volje da pomognu. Tako su pokazali da je humanost iznad svake navijačke strasti u rivalstva.

- Malom Isaiji do ponedeljka, 19. februara, potrebno je 126.713 dolara za operaciju. Isaija, sin Željka Pantića, novinara Partizana, ima 13 godina i u junu prošle godine na rutinskom očnom pregledu konstantovan mu je ogroman maligni tumor mozga koji je hitno i uspešno operisan 9. juna na Neurohirurškoj klinici u Beogradu. Dečaku je potrebna pomoć na jednoj od najboljih klinika u Vašingtonu, gde bi bili urađeni svi testovi i bio bi napravljen plan lečenja. Porodica je obezbedila troškove prevoza i jednomesečnog boravka u SAD. Problem su kratki rokovi i činjenica da do ponedeljka mora da bude prikupljen sav novac. Budimo ljudi, budimo humani, budimo zvezdaši - pomozimo detetu - navodi se između ostalog na ovom portalu.

Akciji prikupljanja pomoći, između ostalih su se uključili i fudbaler Real Madrida Luka Modrić, generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac, kao i trener Partizana Miroslav Đukić.

Vaš doprinos možete dati na sledeći način:

Uputstvo za update u dinarima: Banca Intesa ad Beograd, račun broj 160-5110200189750-79 Pantić Isaija, Beograd, Srbija.

Uputstvo za uplate u dolarima: Intermediary: SWIFT code: CITIUS33 ABA routing code: 021000089 CITIBANK n.a. New York, NY United States Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA

Uputstvo za uplate u eurima: Intermediary: BCITITMM Intesa Sanpaolo spa Milano Italy Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

BILO BI LEPO I LJUDSKI DA ZVEZDA U SUBOTU NA UTAKMICI PROTIV JAVORA OTVORI SVOJE KAPIJE SVIMA KOJI ŽELE DA GLEDAJU ZVEZDU I POMOGNU MALOM ISAIJU, A DA ULAZ BUDE DOBROVOLJNI PRILOG (KO KOLIKO MOŽE DA IZDVOJI) ZA LEČENJE MALOG DEČAKA. NEKA SE SJATE SVI LJUDI HUMANOG DUHA BEZ OBZIRA ZA KOGA NAVIJAJU.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija