• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.02.2018

10:15

(VIDEO) PARTIZAN ISPUSTIO PLZEN! Crno-beli bili bolji, vodili, ali Česi otišli kući zadovoljniji!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN ISPUSTIO PLZEN! Crno-beli bili bolji, vodili, ali Česi otišli kući zadovoljniji!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 u Humskoj sa Viktorijom Plzen u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope

Glavni cilj gostiju bio je da sačuvaju svoj gol dok su crno-beli od prvog minuta krenuli žestoko, šteta samo što nisu poveli još tokom prvih 45 minuta meča, pa pobeda možda ne bi izostala. Crno-beli su poveli preko Tavambe u 58, potom su gosti krenuli na sve ili ništa i došli do egala u 81. minutu utakmice po svemu sudeći nakon ofsajda, a strelac gola bio je Reznik.

Tavamba i Suma su tokom prvog dela uglavnom pretili golmanu Viktorije, pa su sredinom poluvremena za samo 30 sekundi umalo doneli Partizanu dva gola viška. Prvo je Tošić proigrao Sumu koji je odlično primio i imao stopostotnu šansu, ali je njegov udarac odbranio golman Hruška.  Samo 30-ak sekundi kasnije posle kornera opet Tošića, Tavamba je bio u skoku  ali je zamalo prebacio prečku. To je bilo sve u prvom delu i na odmor se otišlo bez golova. 

Brzo je Tavamba iskupio navijačima. Igrao se 58. minut kada je proključala Humska.  Pantić je video usamljenog Vulićevića na desnoj strani, kapiten crno-belih je uputi centaršut a lopta je na zakačila jednog igrača Viktorije i prevarila ostale odbrambene fudbalere gostiju. Lopta je pala pravo na glavu Tavambi, koji je iz peterca smestio u gol za 1:0. 

Srpski šampion se u nastavku malo povukao, Česi krenuli svim silama da dođu do gola i uspeli su u 81. minutu utakmice. Stala je odbrana crno-belih.  Krmenčik je vratio loptu sa samo linije pravo do Reznika, koji je u gužvi između nekoliko igrača Partizana pronašao put do Stojkovićeve mreže za konačnih 1:1.

Partizan je utakmicu završi sa desetoricom, a u revanšu će igrati bez Mitrovića kojem je sudija Sidiropulos pokazao drugi žuti karton posle duela sa Krmenčikom.

PARTIZAN - VIKTORIJA PLZEN 1:1 (0:0)

Strelac: Tavamba u 58. minutu - Reznik u 81. za Plzen

Stadion: Partizan. Sudija:Tasos Sidiropulos. Crveni karton: Mitrović u 85.

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Urošević, Janković, Pantić, Jevtović, Tošić, Suma (od 71. Ivanović), Tavamba (od 90. Marković).

PLZEN: Hruška, Reznik, Hejda, Hubnjik, Limberski, Horava, Hrošovski, Petržela (od 61. Zeman), Kolar (od 78. Čermak), Kopic, Krmenčik (od 91. Hori)..

UŽIVO

starsport

Drugo poluvreme:

Kraj utakmice! Partizan - Plzen 1:1

90'. Igraće se još tri minuta!

90'. Izašao je Tavamba, a na terenu je Marković.

85'. Partizan ostaje bez Mitrovića, koji dobija drugi žuti karton!

81'. GOOOL! Plzen je poravnao na 1:1 preko Reznika! Deluje da je bio ofsajd Krmenčik koji je vratio loptu sa same linije, a Reznik je glavom smestio u gol za 1:1. 

80'. Dobra akcija Ivanovića i Pantića, koji je šutirao sa oko osam metara, ali je lopta prozujala daleko pored gola. 

77'. Zaledili su se navijači crno-belih. Ostao je sam Krmenčik na prvoj stativi posle kornera, ali nije uspeo da zakači loptu. Završila je u rukama golmana Stojkovića.

75'. Bilo je sada oapsno pred golom Partizana.  Limberski je šutirao, ali je Mitrović izblokirao šut.

72'. Dobar centaršut Pantića, ali nema nikoga od crno-belih u petercu Čeha, pa golman Hruška prvi dolazi do lopte. 

71'. Đorđe Ivanović će zameniti u ekipi Partizana Sumu.

68'. Gosti se definitivno više neće braniti, sada mnogo više razmišljaju kako da matiraju Stojkovića.

starsport

64'. Tošić je sada šutirao iskosa sa desne trane, ali se Hruška ispružio koliko je dug i poslao loptu u korner. Umalo 2:0 za crno-bele.

60'. Izmena u ekipi Viktorije. Ulazi napadač Zeman umesto Petržela

58'. GOOOL!  Vodi Partizan 1:0! Tavamba je glavom zatresao mrežu nakon centaršuta VulićevićaPantić je video usamljenog Vulićevića na desnoj strani, kapiten crno-belih je uputi centaršut a lopta je na zakačila jednog igrača Viktorije i prevarila ostale odbrambene fudbalere gostiju. Lopta je pala pravo na glavu Tavambi, koji je iz peterca smestio u gol za 1:0. 

56'. Tošić je sada stavio na muke goste. Šutirao je, ali je neko iz odbrane Viktorije izblokirao taj šut. 

54'. Pao je Janković u petercu Viktorije. Počeli su da mašu svi igrači Partizana, ali ništa od penala. Sudija je pokazao da je Janković u padu igrao rukom. 

50'. Tavamba je ubacio loptu pred gol Plzena, ali nije tamo bilo nijednog igrača crno-belih. Šteta, velika šteta!

46'. Počelo je drugo poluvreme.

starsport

Utakmicu iz lože zajedno prate predsednik FSS Slaviša Kokeza i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

starsport

Prvo poluvreme:

45'. Igraće se još 60 sekundi!

43'. Suma opet preti, lepo se okrenuo u kaznenom prostoru Viktorije, ali  odmah su reagovali njegovi čuvari i uzeli mu loptu. 

35'. Još jedna prilika za Partizna, ovog puta Tavamba nije uspeo da zatrese mrežu Plzena posle kornera Tošića. Njegov udarac glavom sa oko šest metara od gola  otišao je preko prečke.

35' . KAKAVA ŠANSA! ŠTETA! Suma je sa oko sedam metara šutirao, nakon dodavanja Tošića, ali brani golman Hruška!

32'. Bila je ovo sjajna šansa za crno-bele. Tavmba je izvozao čuvare, dodao do Sume, ovaj uposlio Pantića, ali nije uspeo pokušaj duplog pasa, prvi do lopte stigao je golman Hruška. 

30'. Odlično je prošao Vulićević, oslobodio se svog čuvaraodao do Pantića, ali loš udarac! 

starsport

26'. Prvi korner za Partizan, ali Česi vrlo disciplinovani u odbrani. Vodi se žestoka bitka na terenu, jedni i drugi čekaju grešku rivala.

- Na stadionu u Humskoj prisutno je 20. 658 navijača.

21'. Krmenčik je ostao sam i zatresao mrežu Partizana, ali gol nije priznat, bili su gosti u ofsajdu.

19'. Pokušali su gosti iz Plzena da priprete Stojkoviću,  ali je Krmenčik u skoku faulirao Mitrovića.

14'. Partizan konkretniji na startu, ima i loptu u posedu, dok gosti vrebaju šansu iz kontanapada.

11. Šteta! Bila je ovo dobra situacija za crno-bele.  U šansi se našao Tavamba, ali su sudije signalizirale ofasajd Sume, koji je kako arbitar smatra uticao na igru.

7'. Pokušao ali vrlo loš Sume i Tošića nešto ozbiljnije da urade pred golom gostiju. propala je prilika, lopta je završila u autu. 

5. Krmenčik je centrirao, u kaznenom prostoru je bio Kopric, ali daleko od lopte, nije ni pokušao da dođe do nje.

1'. Prvi sa centra krenuli su fudbaleri Partizana.

Miroslav Đukić je desetak minuta pre početka meča poručio:

- Svesni smo važnosti meča za nas i pristupićemo vrlo odgovorno utakmici. Biće teško protiv velikog protivnika. Ali, očekujem lep meč i dobar rezultat pred revanš. Viktorija je ekipa koja igra napadački fudbal, moramo u defanzivi da se odbranimo i da nametnemo naš stil igre, da ih nateramo da se brane što nisu navikli. Bolji smo nego jesenas i očekujem da to rezultati pokažu - kazao je Đukić.

Evo kako se zagrevaju navijači i igrači pred utakmicu!

starsport

starsport

starsport

- Do početka utakmice ostalo je još 50 minuta, tribine se polako pune, adrenalin raste...

Informer



- Ovako se "grobari" zagrevaju za utakmicu sa Plzenom.

- Stanje ispred blagajne sat i 15 minuta pre početka meča. Samo svi na vreme da stignu da kupe ulaznice.

Informer

- Evo sastava Čeha.

Na stadion u Humskoj stigli su fudbaleri Viktorije.

Jako obezbeđenje na stadionu srpskog šampiona. Crno-beli su sve preduzeli da meč protiv Plzena prođe u najboljem redu.

- Velike gužve na blagajnama u Humskoj, biće krcat stadion.

- Navijači polako pristižu na stadion!

- Tri sata pre početak utakmice u Humskoj - sve je savršeno spremno!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borac rs

pre 6 godina

LOSIJA EKIPA NIJE GOSTOVALA U BEOGRADU. SAMO NE MIJENJAJTE DJUKICA STVARNO JE VRHUNSKI TRENER.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija