• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.02.2018

23:30

BIĆE "RIBANJA", ČANAK NIJE ZADOVOLJAN: Jedina dobra stvar je polufinale!

Partizan

BIĆE "RIBANJA", ČANAK NIJE ZADOVOLJAN: Jedina dobra stvar je polufinale!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da je jedina dobra stvar u  utakmici protiv Zlatibora (67:54) plasman u polufinale i raspoređena minutaža igrača

Nisam najzadovoljniji, jedina dobra stvar je plasman u polufinale i neka raspoređena minutaža što je i bio plan. Prvo poluvreme je bilo izuzetno sporo, uveli su nas u svoj ritam. Vodili smo se time da ih ne potcenimo, i u drugom poluvremenu smo povećali intenzitet u odbrani, istrčali kontre što je nedostajalo u prvom poluvremenu - rekao je Čanak posle utakmice.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Zlatibor 67:54 i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Čanak je istakao da je nedopustivo da njegova ekipa igra bez poena u kontranapadu.

- Igrali smo bez pritiska na loptu, i nedopustivo je da igramo bez poena u kontranapadu. Verovatno je i do mene i do plejmejkera, ali taj segment igre mora biti mnogo bolji -  kazao je on.

PARTIZAN U POLUFINALU KUPA! Crno-beli posao završili u 3. četvrtini!


Košarkaš Partizana Nikola Tanasković rekao je da je njegova ekipa skokovima i odbranom stigla do prednosti.

- Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri. Mi smo loše otvorili utakmicu, ali smo skokovima i dobrom odbranom stigli do prednosti koju smo zadržali do kraja. Čestitam još jednom protivniku, a mi se spremamo za polufinale - dodao je Tanasković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija