• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: isport.blesk.cz

19.02.2018

14:43

VRBA NAJAVLJUJE: Biće promena u timu za Partizan!

Partizan

VRBA NAJAVLJUJE: Biće promena u timu za Partizan!

Podeli vest

Trener fudbalera Plzena Pavel Vrba najavio je da će napraviti nekoliko promena u timu za četvrtak za meč sa Partizanom

Plzen je u nedelju odigrao 0:0 sa Sigmom u Olomucu na startu prolećenog dela češkog prvenstva.

U odnosu na sastav iz Beograda, iz prvog meča sa Partizanom (1:1), sastav protiv Sigme je imao dve izmene, igrali su golman Kozačik i u polju Kovarik umesto Hruške i Limberskog, a Vrba je najavio da će u četvrtak ponovo menajti.

- Novinari često pišu da koristim samo 13-14 igrača. Moj je rezon da je bolje imati stabilan, redovan tim i nekoliko igrača koji povremeno dobijaju šansu. Biće promena za Partizan, ali neće ih biti previše - najavio je Vrba.

Interesantno je da je i u Olomucu, kao i u Beogradu, Plzen mnogo bolje odigrao u drugom poluvremenu, samo što ovog puta nije imao toliko sreće da postigne gol.

- Bili smo bolji u drugom poluvremenu, počeli smo da igramo mnogo ofanzivnije, da bolje kombinujemo. Stvorili smo i više šansi. Zadovoljan sam bodom. Sada nas čekaju nove teške utakmice - ocenio je Pavel Vrba, trener Plzena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija