• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Balkan info

19.02.2018

19:08

NE MRZIM ČOVIĆA, OPASAN JE, BEZ SKRUPULA! Vujošević govorio o sukobu sa predsednikom Zvezde!

Partizan

NE MRZIM ČOVIĆA, OPASAN JE, BEZ SKRUPULA! Vujošević govorio o sukobu sa predsednikom Zvezde!

Podeli vest

Duško Vujošević, nekadašnji trener Partizana, govorio je o sukobu sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem, ali i dugu crno-belih

- Nemam kontakt sa njim. Nemam mržnje prema Čoviću, on je opasan protivnik. Bez skrupula, žilav je i kao mačka dočeka se na četiri noge, kako ga baciš. Radan je veoma, zna, ali je prealav i preagresivan, to mu je mana. Uz veliku pomoć države, noseći neku infrastrukturu u Železniku, koju je bivajući na vlasti izgradio, on je vrlo dobro vodio taj klub - kazao je za Balkan Info u emisiji "Intervju"  Vujošević.

Vujošević se dotakao i situacije u Partizanu, pošto je aktivirao BAT zbog dugovanja kluba prema njemu.

- Ja tražim samo ono što sam zaradio, pare koje sam na sudu dobio. Pristao sam na rate, nema kamate, a  oni su još dug umanjili oko 100.000, za kazne što nisim nosio sako, suprostavljao se Čoviću, sudijama...Ne tražim premije, nego platu. Nemaju poštovanja prema ljudima od značaja. Primera radi, Milojević u Megi ima dogovor za Jokića njemu ide 100.000 od transfera. Ja nikada banke nisam uzeo - kazao je bivši trener crno-belih. 

Vujošević je poručio čelnicima crno-belih da se zapitaju zašto ne mogu sada da prodaju nekog igrača.

- Moram da kažem da se pojedinci ponašaju kao hulje. On me napada kako sam ja sve odlučivao dok sam bio u klubu. O čemu to? Zašto on sada ne proda nekog igrača? Neka se zapita zašto je to tako. Uvek sam se zalagao da prvo igrači dobijaju plate i u takvoj situaciji sam ja ostao neisplaćen. Imao sam ugovor na 300.000 te godine kada sam se vratio i kada smo osvojili Kup, ABA ligu i domaće prvenstvo. I sledeće godine bilo je 300.000, a poslednje godine 200.000 evra. To su normalne plate za moju struku, isto je i u Zvezdi, Cedeviti… A u CSKA sam imao milion.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija