• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2018

10:05

ĐERLEK BLISTA OD SREĆE: Mnogi sanjaju dres Partizana, a ja sam taj san ispunio!

Partizan

ĐERLEK BLISTA OD SREĆE: Mnogi sanjaju dres Partizana, a ja sam taj san ispunio!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Armin Đerlek rekao je da je srećan što je debitovao za prvi tim crno-belih i zahvalio je treneru Miroslavu Đukiću na poverenju

Đerlek je debitovao za Partizan u nedelju u utakmici protiv Mladosti u Lučanima i pobedi od 2:1. On je prošle godine iz OFK Beograda došao u Partizan, a engleski list Gardijan uvrstio ga je među 60 najtalentovanijih fudbalera.

- Mnogi dečaci sanjaju da jednog dana zaigraju za prvi tim Partizana, mnogo njih i ne dosanjaju taj san, a ja sam ga ostvario sa 17 godina. Hvala treneru Đukiću na ukazanom poverenju i šansi da zaigram od prvog minuta. Ujedno bih zahvalio i saigračima koji su me u svakom trenutku bodrili na terenu - rekao je Đerlek za klupski sajt.

On je dodao da mu je cilj da zasluži mesto standardnog prvotimca. 

- Nisam licenciran za Evropu, ali predamnom je tek vreme. Nemam ni 18 godina i na meni je da pre svega zaslužim da budem standardan igrač u crno-belom dresu. Samo su dobre partije put uspeha, a rad i odricanje putokaz za dobre igre i napredak - naveo je Đerlek.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija