• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2018

12:25

U PARTIZANU NE RAZMIŠLJAJU O PENALIMA! Tavamba: Idemo na pobedu!

Partizan

U PARTIZANU NE RAZMIŠLJAJU O PENALIMA! Tavamba: Idemo na pobedu!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba izjavio je da su se crno-beli upoznali sa kvalitetima Viktorije iz Plzenja u prvoj utakmice šesnaestine fnala Lige Evrope (1:1) i da će sve učiniti da obezbede prolaz u narednu rundu

Revanš meč između Partizana i Viktorije igra se u četvrtak u Plzenu od 19 sati.

- Posle prve utakmice odigrane u Beogradu dobili smo jasnu sliku kakav nas protivnik očekuje u Češkoj i učinićemo sve da budemo spremni. Mislim da će utakmica biti vrlo otvorena, jer protivnik poput njih igra napadački, kao i Partizan - izjavio je kamerunski napadač za klupski sajt.

Strelac jedinog gola za Partizan protiv češkog kluba u prvoj utakmici istakao je da on i saigrači ne razmišljaju o penalima, ali da su spremni na njih.

- O penalima ne razmišljamo, ali ako dođe do toga spremni smo. Imamo odličnog golmana i šutere. Partizan ima jak tim i mi ćemo učiniti sve da prođemo dalje - poručio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

I NE TREBA DA MISLE JER TO VODI U PROPAST. UTAKMICA SE MORA DOBITI U REGULARNOM DELU.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija