• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

21.02.2018

09:13

ĐUKIĆ PRED PUT NAJAVIO OFANZIVU: U napad od početka!

Partizan

ĐUKIĆ PRED PUT NAJAVIO OFANZIVU: U napad od početka!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić najavio je pred jutrošnji polazak na put u Češku da će njegov tim zaigrati ofanzivno od prvog minuta u revanšu protiv Plzena

Partizan je u prvoj utakmici u Beogradu odigrao 1:1 sa Česima, pa mora da postigne gol da bi makar izborio produžetke.

- Svesni smo da moramo da igramo ofanzivno, da tražimo gol. Od početka. Ali, sigurno i čvrsto nazad, da iz toga trazimo prolaz. Nećemo kalkulisati, od prvog minuta ćemo pritisnuti protivnika. Potrebna nam je pobeda i to ćemo pokazati protivniku - rekao je Đukić na beogradskom aerodromu.

On je rekao da očekuju sličan meč kao u Beogradu.

- Verovatno će biti sličan meč. Oni imaju opciju da im odgovara i 0:0, ali i to je tim napadačkog mentaliteta, koji sa mnogo igrača ide u ofanzivu, tako da će sigurno biti golova - očekuje Đukić.

Partizan ima problem sa sastavom za Plzen, jer je povređen desni bek Miroslav Vulićević, štoper Milan Mitrović je u prvom meču dobio crveni karton, dok je njegova alternativa Bojan Ostojić tek izašao iz povrede. 

- Ne znamo situaciju sa Vulićevićem, videćemo na poslednjem treningu. Ostojić, Zdjelar i Ožegović su se oporavili. Za štopera su u kombinaciji i Ostojić i drugi Nemanja Miletić. Ukoliko Vulićević ne bude mogao da igra, opcija je Nemanja R. Miletić, nije Radin - otkrio je Miroslav Đukić.

Utakmica u Plzenu igraće se u četvrtak od 19 časova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija