• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

21.02.2018

11:56

INJEKCIJE, TABLETE... Vulićević čini sve da bude spreman za utakmicu

Partizan

INJEKCIJE, TABLETE... Vulićević čini sve da bude spreman za utakmicu

Podeli vest

Kapiten fudbalera Partizana Miroslav Vulićević izjavio je danas da još ne zna da li će zaigrati protiv Viktorije u Plzenu, jer je povreda zgloba ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo

On je dodao da će uz pomoć lekarske ekipe iscrpeti sve mogućnosti kako bi bio spreman.

Vulićević se povredio minulog vikenda na gostovanju u Lučanima tokom drugog poluvremena utakmice, ali je zbog već iskorišćene tri izmene i nepovoljnog rezultata po crno-bele ipak odlučio da ostane do kraja na terenu.

- Nije izgledalo ozbiljno u prvi mah, ali imam jaču distorziju zgloba. Moram da pohvalim lekarski tim Partizana koji čini sve da me osposobi za utakmicu. Ima još 24 časa, videću kako će proći trening u Plzenu, pa ćemo zajedno sa stručnim štabom doneti najbolju odluku za tim, jer ovakve utakmica moraju da iznesu samo 100 posto spremni igrači - izjavio je Vulićević pred polazak u Plzen za Partizan TV.

On je istakao da neće biti jedini fudbaler koji će sa bolovima istrčati na teren ukoliko lekarski tim proceni da ipak može da zaigra u Plzenju.

- Koristimo injekcije, tablete i sve opcije kako bih mogao da zaigram. Dosta fudbalera igra pod bolovima. Ja ću stisnuti zube pa šta bude - poručio je iskusni desni bek..

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope između Viktorije i Partizana igraće se u četvrtak od 19 sati u Plzenu. U prvom meču u Humskoj bilo je 1:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija