• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.02.2018

20:37

BEZ KALKULACIJA, SVI U NAPAD! Đukić naredio juriš u revanšu protiv Plzena!

Partizan

BEZ KALKULACIJA, SVI U NAPAD! Đukić naredio juriš u revanšu protiv Plzena!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da njegova ekipa u revanš meču protiv Viktorije Plzen ne može da kalkuliše, da joj treba gol i da će crno-beli od prvog minuta ići na pobedu

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 19 časova gostuju Viktoriji Plzen u revanš utakmici šesnaestine finala Lige Evropa. 

- Svi su svesni važnosti sutrašnje utakmice, težine utakmice. Videli smo i u prvih 90 minuta da nas očekuje težak protivnik... Svesni smo, takođe, da ne možemo da kalkulišemo, treba nam gol i moraćemo od prvog momenta da idemo na pobedu. I Plzen kod kuće ne zna da kalkuliše, tako da nas sigurno očekuje zanimljiva utakmica - rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Plzenu.

Prvi meč odigran pre nedelju dana u Beogradu završen je nerešeno 1:1.

- U Beogradu smo imali posed lopte i ovde želimo da imamo posed, da budemo konkretniji i da to rezultira golovima. Mislim da će to biti intenzivna, ofanzivna utakmica, sa mnogo kontranapada. Očekujem dobar meč dve ofanzivne ekipe koje žele da idu po pobedu - istakao je trener Partizana.

On je naveo da je zdravstveni bilten njegove ekipe dobar.

- Saša Zdjelar, Ognjen Ožegovići i Bojan Ostojić su se oporavili. Za Miroslava Vulićevića ćemo videti da li je spreman... Ostali su spremni za meč - poručio je iskusni trener.

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar naveo je da je njegova ekipa bila bolja u prvom meču, da je dominirala i da je nepravedno ostala sa igračem manje na terenu.

- Jedna jako bitno, možda i najbitnija u poslednjih... Mi nemamo šta da izgubimo. Mi sutra idemo na pobedu. Moramo da pokažemo da smo bolji - rekao je Zdjelar.  

PARTIZAN POJAČAO PREMIJE ZA PLZEN! Za prolaz dalje više od 130.000 evra!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija