• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

22.02.2018

21:28

VAZURA ČESTITAO ČESIMA: Nije do nas, Plzen je bolji!

Partizan

VAZURA ČESTITAO ČESIMA: Nije do nas, Plzen je bolji!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura razočaran je što su crno-beli eliminisani iz Lige Evrope, ali smatra da je Plzen pokazao u Češkoj da je bolja ekipa

- Nismo zadovoljni ishodom, mnogo smo bolje igrali u Beogradu. Plzen je ozbiljna ekipa, zasluženo ide dalje, igrao je u revanšu čvršće, bolje - ocenio je Vazura.

On je rekao da igračima ništa ne zamera, jer su prezimljavanjem u Evropi ostvarili cilj za ovu sezonu.

- Prezimeli smo, ali dalje nismo mogli. Ništa igračima ne zameram. Mislim da igra u revanšu nije bila do nas, nego do Plzena, koji je bio mnogo bolji, pokazao je više. Mi se okrećemo domaćoj sceni, borbi za odbranu titule i Kupa - istakao je Miloš Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KOTOR VAROS RS

pre 6 godina

E MOJ VAZURA BAS TEBE BRIGA ZA PARTIZAN VAZNO JE DA SU TVOJI DZEPOVI PUNI NA KRAJU BICETE PETI SAMNOM SE SLAZE IZOKA IZ GRABOVICE

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija