• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.02.2018

21:46

NEMA TUGOVANJA, NEMA PLAKANJA, GLAVA GORE! Miroslav Đukić već zatvorio evropsku sezonu!

Partizan

NEMA TUGOVANJA, NEMA PLAKANJA, GLAVA GORE! Miroslav Đukić već zatvorio evropsku sezonu!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić poručio je da posle ispadanja iz Lige Evrope od Plzena (2:0) nema mesta za tugovanje i plakanje

On je poručio da igračima ništa ne zamera, iako je opšti utisak da Partizan baš ništa nije pokazao za 90 minuta igre u Češkoj.

- Nema jadikovanja, nema plakanja! Ne mogu ništa da zamerim ekipi, čestitam igračima na zalaganju i borbenosti. Želeli smo da postignemo gol za prolaz - nismo uspeli. To je glavni razlog zašto Plzen ide dalje - rekao je posle meča Miroslav Đukić.

Šef struke crno-belih je odao priznanje Česima da su oni "krivac" zašto Partizan nije stvorio ni šansu za gol.

- Preko puta je bio protivnik koji je bio isto toliko dobar kao mi. Pokušavali smo da igramo, uspevali da uspostavimo pas, ali...

On je još jednom rekao, kao mnogo puta pre, da je Partizanu potrebno - vreme.

- Nedostajao nam je gol, tečniji pas, ludicnost... Za sve je potrebno vreme. Idemo kući, ali podignute glave - poručio je Đukić.

Na koncu evropske sezone, trener srpskog prvaka je rekao da je ponosan na učinjeno.

- Ponosan sam na ekipu, na ono što smo uradili u Evropi ove sezone. Igrali smo protiv dobrih timova i odlično se takmičili. Ovo je veliko iskustvo, učiniće nas boljima. Ima momenata kada protiv kvalitetnih rivala ne možete da stvorite šansu. Ostaje žal zbog primljenog gola u Beogradu protiv Plzena, koji je mnogo toga okrenuo na stranu češkog tima - zaključio je Miroslav Đukić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deki

pre 6 godina

dali je moguce da jednu sansu ne mozete da stvorite,kakva je to ekipa

MrDr

pre 6 godina

Bruko jedna...kukavice...odlazi a sa sobom povedi i Jankovica,Tawambu,Jeftovica i Vazuru...bruko jedna

uros

pre 6 godina

Tavambu i Jeftovića da proda,a on i Jnković mogu da pređu u FK Bogatić.bez obeštećenja.Pogubiće sve važne utakmice do kraja sezone i opet će se vaditi na nešto.On prosto ne zna da vodi ekipu,on je nemi posmatra,statista pored klupe.

nele011

pre 6 godina

,,,,,NEMA TUGOVANJA, NEMA PLAKANJA, ...I nema, ti volis PA ko majka ludo dete...pali bre dunsteru jedan, veze ti nemas sa trenerskim poslom....Da imas zvoncice podneo bi ostavku....

Vizionar

pre 6 godina

Ama, bre Djukicu zar ti ne znas nista bolje. Najbolje da napustis Partizan prvom prilikom. Nisam bio za tvoj dolazak jer si prvi put pokazao sta znas. Nikolic bi to blje uradio od tebe.

Miga

pre 6 godina

Tako se cuva radno mesto sto upotrebis demagogiju Pa nisi ti preuzeo partizan juce G djukic kod tebe cela jesen neide a sad ni prolecni deo nema nista od kupa a ni titule tvoja misija je gotova tako da ti i ilijev mozete u paketu da napustite Partizan

savo

pre 6 godina

ostaje zal sto si ti jos trener partizana, sta ste izgarali cela taktika ti je dzor na tavambu i ako prodje proslo je nikakav stil igre ti nemas i zalosno je sto ce andonov i ivanovic, zbog tebe verovatno vrlo brzo zatraziti da odu jer je tebi bitniji deda tosic, ilic nego li ta zlatna deca, svega ti obraduj nas i daj ostavku jer ti trener nikad nisi ni bio

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija