• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.02.2018

09:56

PARTIZAN PROŠAO KAO ZVEZDA! Tošić objasnio zašto "večiti" zaostaju za ekipama koje stalno igraju u Evropi!

Partizan

PARTIZAN PROŠAO KAO ZVEZDA! Tošić objasnio zašto "večiti" zaostaju za ekipama koje stalno igraju u Evropi!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da je njegovoj ekipi najteže posle današnje eliminacije iz Lige Evropa, ali da će naredne sezone biti još takvih utakmica

- Veliko razočaranje... Veoma sam razočaran, kao i cela ekipa. Protivnik kao što je Plzen je bio prolazan i morali smo da uradimo još nešto da prođemo. Nikome nije teže nego nama, to je sigrno - rekao je Tošić novinarima u Plzenju.

Partizan je u četvrtak eliminisan u šesnaestini finala Lige Evropa, porazom ukupnim rezultatom 3:1 od Viktorije Plzen. Prva utakmica u Beogradu završena je 1:1, a Viktorija je u Plzenju pobedila sa 2:0.

Partizanu još treba da dođe do tog nivoa. Razlika između njih i nas je u tome što oni imaju mnogo više iskustva u Evropi. Njima je dovoljna jedna greška da da gol. Kao i u utakmici CSKA i Crvene zvezdeZoran Tošić

Tošić je kazao da ekipa nije želela od samog početka da srlja u napad jer je samo jedan gol vodio dalje.

- Jednostavno, nismo želeli da rizikujemo 200 odsto od prvog momenta jer nas je jedan gol vodio dalje. Tražili smo ga, ali nažalost greškom smo ih pustili da povedu i posle toga se utakmica potpuno promenila i bilo je veoma teško - kazao je Tošić.

On je naveo da je plasman u šesnaestinu finala Lige Evropa sam po sebi veliki uspeh.

- Veliki je uspeh s obzirom na to da Partizan godinama nije prošao grupu iako je bio u Evropi. Sada smo uspeli to. Apetiti uvek naravno raste i tražimo korak više. Tako bi bilo da smo i sada prošli - dodao je.

Kako je rekao, svi moraju da shvate da je Partizan igrao protiv šampiona Češke, iskusne ekipe koja je dugo na okupu.

- To je protivnik koji godinama ima iste igrače, trenera, stil... Ozbiljna takmičarska ekipa. Partizanu još treba da dođe do tog nivoa. Razlika između njih i nas je u tome što oni imaju mnogo više iskustva u Evropi. Njima je dovoljna jedna greška da da gol. Kao i u utakmici CSKA i Crvene zvezde. To je razlika između ekipa koje stalno igraju u Evropi i nas. Mi smo novi u ovoj fazi takmičenja - rekao je Tošić.

Po njegovom mišljenju, Partizanu sledi još ovakvih utakmica.

- Biće još mnogo ovakvih utakmica. Momci su mladi, većina je tek an početku evropskih karijera. Svesni smo da je za Partizan i Srbiju ovo uspeh. Gledaćemo da sledeće sezone budemo još bolji - kazao je krilni fudbaler Partizana.

Partizan će sledeću utakmicu igrati u nedelju (15.00) protiv Zemuna u Super ligi Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aleksandar filipovic

pre 6 godina

Ti Tosicu treba da odes iz Partizana,dobijas parnr zute kartone i izostajes kad je vazno,sinoc izigravas tobdziju i sutiras sa skoro 30m mesto da nabacis loptu u sesnaest gde je vise tvojih igraca i time stvoris sansu za gol !!! Ti si uobrazen i nekoristan igrac,to si i pokazao i u reprezentaciji. Pozdrav od jednog Zvezdasa !!!

Ivan

pre 6 godina

Tosic kako ga nije sramota lupeta koliko godina vec gubimo ovako zbog njihovog nezalaganja Prica bajke primimo gol u Beogradu nepažnja sad opet ja da ucim kako treba da se Ostojić postavi kod gola bleje svi i gol slobodan sramota sad seosku ligu igrajte Lucani su za vas pojam budale dolaze na stadion i sponzori.

vota

pre 6 godina

Vi ste uradili sve sto umete ono sto nije uradjeno to nisu sudije uradile jedno dva crvena i bar jedan penal za vas.Tako da ako ima bruke ona je na sudije.

Milos

pre 6 godina

Sta si proso 90minuta nisi preso 200 metara jedva ides po terenu dal imas ti i malo nesto u glai dal ti znas za REC moral ti ga nemas stidi se

K VAROS RS

pre 6 godina

I TI LUPETAS KO IVUCELIC JA SAM PARTIZANOVAC VISE OD CETRDESET GODINA ALI TREBA RECI ISTINU VI NEZNATE IGRATI JEDVA CEKATE DA SE UTAKMICA ZAVRSI SVASTA VAM SMETA SUDIJE VAM OBILATO POMAZU U NASOJ LIGI PA STE MISLILI DA CE VAM I TAMO POMOCI IZGUBICETE OD ZEMUNA AKO SUDIJE BUDU POSTENE A STA CETE ONDA RECI VJEROVATNO VAS STIGAO UMOR POSLE POBJEDE UCETVRTAK SVI NAPOLJE IZ PARTIZANA KO NIJE SAMOKRITICAN DUKIC MORA POD HITNO DA ODE DA SE SPASI STO SE SPASITI DADE

Dusan Bogosavac

pre 6 godina

pa ljudi vi i u ligi Srbije,nemozete da pobjedite bez sudije,covjek mora da iskljuci 2 igraca da bi dobili zadnju utakmiu.ja sam navijac partizana,ali bi trebali se malo ugledati na zvezdu ovog perioda,ona je nezasluzeno ispala, a mi nismo trebali ni proci , pa djukucu partizan igra dobro i kad gubi.covjek je totalno zaluto, vracajte nikolica ili momcila vukotica.

Dabisha

pre 6 godina

Baš sam duboko potresen što je Tošić "veoma razočaran", igrač kojeg treba da je bar malo sramota od navijača zbog svoje bedne i kukavičke igre od kada je stigao u Partizan. Bojim se samo da je to i njegov maximum , nažalost. Bolje bi mu bilo da se pokrije ušima i ode što pre (tim bolje) iz Partizana , uz debelo izvinjenje navijačima. Isto se odnosi na Vučelića i Ilieva ( šta li tek oni rade u upravi Partizana ? ) pa nažalost i na (nesposobnog) Đukića . Na jadnog "genijalca" Sumu ne bih trošio reči. Pozdrav !

jovan

pre 6 godina

za vas je mladost iz lucana i nista drugo jer toliko ste bezidejno igrali da mi je tesko bilo da gledam jedina svetla tacka stojke

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija