• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.02.2018

14:37

DA I DOGODINE ISPADNEMO U ISTOJ FAZI! Đukić: Došlo je do pražnjenja, ali idemo dalje!

Partizan

DA I DOGODINE ISPADNEMO U ISTOJ FAZI! Đukić: Došlo je do pražnjenja, ali idemo dalje!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je došlo do "pražnjenja" posle ispadanja u Evropi i da ekipa mora što pre da se okrene domaćem takmičenju

Partizan je u četvrtak eliminisan u Ligi Evropa, a u nedelju od 15 časova igraće sa Zemunom u srpskom prvenstvu, u kom ima devet bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

- Ispasti u šesnaestini finala je zaista velika stvar i želeo bih da to ponovimo dogodine jer se radi o velikom uspehu koji ne bi trebalo da proslavljamo, ali jeste uspeh. Kada ispadnete u Evropi dođe do pražnjenja, ali treba se što pre okrenuti domaćem takmičenju - rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Moraćemo ozbiljno da pristupimo jer u prvenstvu nema lakih utakmica, videli smo da smo protiv svih timova imali problemaMiroslav Đukić, trener Partizana

On je čestitao svojim fudbalerima na rezultatu u Evropi i kazao da treba što pre to da zaborave.

- Utakmice posle Evrope su teške, komplikovane. Zemun je ekipa koja se dobro pojačala, pobedila Borac u nastavku, igrala dobro i smatram da nas čeka veoma teška utakmica - istakao je trener crno-belih.

Đukić je istakao da igrači treba da budu svesni da preko Superlige moraju da zasluže igranje u Evropi.

- Moraćemo ozbiljno da pristupimo jer u prvenstvu nema lakih utakmica, videli smo da smo protiv svih timova imali problema. To je dokaz da je velika izjednačenost. Ako želite nekoga da pobedite morate da date maksimum jer bez toga nema ništa - rekao je trener "parnog valjka".

On je naveo da Partizan "ima obavezu da juri titulu", da nema izgovora i da želi da ponovi prošlosezonski uspeh kada je osvojena "dupla kruna".

Utakmica protiv Zemuna će se igrati bez publike, a Đukić je kazao da smatra da fudbal gubi svoj čar zbog toga.

- To su tužne i neprijatne utakmice. Fudbal je prelep kada se igra sa publikom, sa ljudima koji vas gledaju i motivišu, za koje živite i želite da ih zadovoljite, da se pokažete pred njima - zaključio je Đukić.

Trener Partizana zbog povreda neće moći da računa na Miroslava Vulićevića i Milana Mitrovića, dok je neizvestan nastup Saše Zdjelara. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kimi

pre 6 godina

Pa šta će vam gledaoci? Šta imaju da vide i još da plate! Tvoje izjave, mirnoću,pas tečnost...Kad nabavite mirnoću,tečnost i pas javi te se !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija