• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2018

10:47

(VIDEO) PARTIZAN DO BODA U 95. MINUTU! Zemun poveo iz sumnjivog penala, Zdjelar izjednačio!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN DO BODA U 95. MINUTU! Zemun poveo iz sumnjivog penala, Zdjelar izjednačio!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 sa Zemunom u Humskoj, a crno-bele poraza je spasio Zdjelar golom u 95. minutu

Posle eliminacije iz Lige Evrope i poraza od Viktorije (2:0), crno-beli su pružili još jednu lošu partiju, ovog puta u Superligi protiv Zemuna. Ponovo je srpski šampion bio bezidejan, bezopasan, neefikasan... na kraju je jedva izvukao bod koji mu ne znači mnogo. Crvena zvezda posle 24. kola ima čak 11 bodova prednosti u trci za šampionsku titulu.

Gosti su vodili pogotkom Nemanje Vučića u 70. minutu sa bele tačke nakon što je arbitar Dejan Santrač nakon sumnjive situacije posle duela Cucina i Vučića pokazao na belu tačku. Ipak, nisu izdržali do kraja, krenuo je srpski šampion na sve ili ništa, a Zdjelar je pogotkom u 95. poništio prelep pogodak beka Zemunaca. 

starsport


Što se tiče prvog dela utakmice, vredan pomena je samo finiš. Najbolju šansu za Partizan imao je Urošević u 35. minutu kada je na asistenciju Tošića pokušao glavom sa oko sedam metara, ali je lopta otišla pored gola. Potom se i Ožegović našao u prilici, ali mu je levi bek Zemuna Vučić poremetio planove. Imao je i Zemun priliku preko Đenić, koji nije uspeo da savlada Stojkovića.  

Početko drugog dela Ožegović je prokockao sjajnu šansu da donese gol prednosti svom timu. Kaznili su to Zemunci. U 70. posle duela Cucina i Vučića, sudija Santrač je pokazao na belu tačku. Vučić je majstorijom "panenkom" poslao loptu iza leđa golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću.

Međutim, nisu zeleno-plavi izdržali do kraja, bili su nadomak pobede protiv šampiona države, međutim, Zdjelar je u petom minutu sudijske nadoknade pogodio za 1:1.

PARTIZAN - ZEMUN 1:1 (0:0)

Strelac: Zdjelar u 95. minutu za Partizan - Vučić u 70. sa penala za Zemun.

Stadion: Partizana. Igra se bez publike. Sudija: Dejan Santrač.

PARTIZAN: Stojković, Cucin, Nemanja G. Miletić, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Pantić (od 65. Ilić), Tošić (od 75. Ivanović), Janković (od 46. Tavamba), Suma, Ožegović.

ZEMUN: Milošević, Milutinović, Cvetković, Trajković, Vučić, Luković, Kiso, Simić, Asani, Đenić, Vukadinović.

TOK MEČA:

Kraj utrakmice!

95'. GOL! 1:1 u Humskoj! Zdjelar je prvencem sa oko 15 metara spasio poraza crno-bele.

92'. Rikošet u šesnaestercu Zemuna. Ivanović je poslednji pokušao, ali mu je neko izblokirao udrac.

90'. Igraće se još četiri minuta!

87'. Solidan pokušaj Ivanovića, Milošević još jednom dobro postavljen. 

84'. Sada snažan udarac Zdjelara i parada Miloševića. Ostaje 1:0 za goste.

82'. Odlična šansa za Zemun, umalo 2:0, ali Vukadinović ipak šalje loptu tik pored gola.

77'. Još jedna prilika za crno-bele. Saša Ilić je šutirao preko gola.

75'. Ušao je Ivanović, izašao Tošić!

74'. Velika šansa za Tavambu. Suma je centrirao na drugu stativu, Tavamba je pokušao glavom, ali samo pored gola. 

70'. GOL! 1:0 za Zemun! Vučić je majstorijom matirao Stojkovića. "Panenkom" je Vučić matirao čuvara mreže crno-belih. 

69'. Penal za Zemun! Sudija je pokazao na belu tačku nakon duela mladog desnog beka Partizana Cucina i Vučića. Pitanje je da li je ovo bio penal.

Vučić je gurnuo loptu pored Cucina, poskočio, pa se nije najbolje videlo da li je bilo kontakta, ali je arbitar procenio da jeste. 

65'. Izmena u Partizanu - Ilić na terenu, na klupu ide Pantić.

64'. Ožegović je ubacio loptu u peterac, ali je odbrana Zemuna na vreme reagovala ispred Tavambe. Loptu je na kraju pokupio Milošević.

57'. Ožegović u šansi. Posle slobodnjaka je pokušao glavom da skrene  loptu u mrežu, ali je bio neprecizan, pa ostaje 0:0.

52'. Žuti karton za Tavambu nakon oštrog faula.

49'. Ožegović je krenuo ka golu Zemuna, hteo je da uposli Tavambu, ali se spetljao i izgubio loptu.

46'. Tavamba je na terenu umesto Jankovića.

starsport

Kraj prvog poluvremena

42'. Šutirao je Ostojić posle kornera, lopta se posla bloka odbila i pogodila igrača Zemuna u ruku, ali je sudija pokazao da tu nema elemenata za penal.

42'. Zakuvalo se u finišu! Janković je dobio loptu od Sume na ivici šesnaesterca, imao je čistu situaciju za šut, ali je dugo oklevao, nameštao se, pa je njegov udarac na kraju izblokiran.

41'. Milošević! Sjajna odbrana golmana gostiju posle topovskog udarca Pantića sa 13-14 metara!

41'. A, sada uzvraća Zemun na gotovo isti način! Jedina je razlika što je lopta sa leve strane prošla Đeniću iza leđa, a on je bio na dva metra od gola Partizana.

40'. Sjajna reakcija Vučića, sprečio je siguran gol Partizana. Janković je prošao po levoj strani, poslao loptu po zemlji na drugu stativu, gde je čekao Ožegović, ali je levi bek Zemuna utrčao i izbacio loptu u korner.

35'. Najbolja prilika na utakmici za Partizan. Tošić je centrirao iz slobodnog udarca, Urošević je probao glavom sa sedam-osam metara, a lopta je prošla nekih dva metra od gola.

29'. Jako loša utakmica, mnogo prekršaja, prekida, pregršt pogrešnih pasova i - nijedna šansa.

20'. Prošlo je prvih 20 minuta utakmice, gotovo ništa vredno pomena što se tiče oba tima.

13'. Čudan pokušaj Ožegovića, petom u skoku posle piruete - bez opasnosti po gol Zemuna.

12'. Šutirao je Tošić iz slobodnog udarca, Đenić se bacio da skrene loptu i umalo je postigao autogol.

7'. Prvi udarac na gol, uputio ga je Ožegović na centaršut Tošića, ipak, ni blizu mreže.

- Kapitensku traku u Partizanu danas nosi Vladimir Stojković.

- Miroslav Đukić je odlučio da pošalje na teren Luku Cucina, mladog desnog beka, koji će debitovati danas u crno-belom dresu.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JAKI

pre 6 godina

POČINJE DOMAČA KUHINJA FSS-CZ PRAVILNO RASPOREĐENI OD UEFE DO PREDSEDNIKA FSS BIČE BORBE NA TERENU I VAN TERENA U SVOJEM DVORIŠTU OPET PRIČA TERZIČ-VAZURA.

KOTOR VAROS RS

pre 6 godina

VIDECETE POSLE DANASNJE UTAKMICE KRIV IM LOS TEREN NIJE BILO PUBLIKE I NEZNAM STA NE SVE JOS MAMINE MAZE SE SMRZLE JEDVA CEKAJU KRAJ DUKICU POD HITNO ODLAZI

Žarkov Dragan

pre 6 godina

I ovde sudija produzi utakmicu dok Partizan ne da go i možda bi se igralo do sutra da nije Partizan dao go.

Dragan

pre 6 godina

Bolidu,ti još na bolovanju?! Nema leka za takve ...

Ljubisa

pre 6 godina

E djuka ako imas obraza sad bi trebo da ides iz partizana, dost si ga unakazio i povedi ilijeva i bambija sa sobom jer od kako navijam za partizan nije imao losije rukovodstvo i trenera sto je mnodo mnogo je a sad cao vreme ti je.

miki

pre 6 godina

Како ово протумачити....играће се још 4 минута , значи до 94 минута...а гол постигнут у 95 . минуту........занимљиво.

boban

pre 6 godina

Pa ovo je penalcina cista kao suza. Kakav je penal svirao Mazic protiv zvezde. To nista. Zaboravljeno.

AS

pre 6 godina

UTAKMICU JE SUDIJA PRODUŽIO 4 MINUTA. PARTIZAN JE STVARNO OŠTEĆEN AKO JE GOL DAO U 95-OJ MINUTI.

Goran

pre 6 godina

90'. Igraće se još četiri minuta! 95'. GOL! 1:1 u Humskoj! Zdjelar je prvencem sa oko 15 metara spasio poraza crno-bele. Sve jasno...

Dragan

pre 6 godina

Penal čist kao i tvoj obraz .... znači,nije bio!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija