• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2018

18:18

PARTIZAN GRMI POSLE ZEMUNA: Ko mimo pravila odlučuje o šampionu Srbije!?

Partizan

PARTIZAN GRMI POSLE ZEMUNA: Ko mimo pravila odlučuje o šampionu Srbije!?

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan zvanično se oglasio saopštenjem posle utakmice u kojoj su crno-beli odigrali nerešeno protiv Zemuna (1:1)

Zemunci su poveli posle krajnje sumnjivog penala, koji je glavni arbitar Dejan Santrač dosudio posle duela Luke Cucina i Nemanje Vučića, da bi Saša Zdjelar izjednačio u petom minutu nadokande vremena.

Najpre se o ovoj situaciji oglasio generalni direktor Partizana Miloš Vazura, a sada je iz Humske stiglo i zvanično saopštenje.

- Nakon današnje utakmice izmedju FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti. U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenošću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu.

- Naša ekipa je na današnjoj utakmici oštećena na drastičan način - dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0. Pregledom video snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji.

- Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici. Ne možemo a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije? FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku - zaključuje se u saopštenju Partizana. 

PARTIZAN JE BRUTALNO POKRADEN! Vazura besan: Sudija je odlučio koji će rezultat biti! 

(VIDEO) PARTIZAN DO BODA U 95. MINUTU! Zemun poveo iz sumnjivog penala, Zdjelar izjednačio!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Navijac

pre 6 godina

E, sad ce binic da prijavi Vucelica sto je pisao saopstenje....

Petko sampion

pre 6 godina

Partizanovci setite se koliko ste golova dali od 85.minuta i u produzetku utakmice. Sve se vraca, sve se placa.

Pera

pre 6 godina

Пенал чист. Спорно је то што ви постижете голове од 95 до 150 мин. Игра се док ви не дате гол. Јел забрањено да изгубите утакмицу у првенству? Зашто нисте водили бар 2:0 до 70 мин.?

Dan

pre 6 godina

Haha sad se setili da kukaju na nepostojeci penal, sta cemo sa onima u korist Partizana????? Onda je: "Desava se sudija pogresi,...", pruzi bre ruku protivniku i cestitaj, priznaj - igrali smo ocajno i stvorili 2 sanse za 90 minuta. Sramota za kompletnu upravu Partizana, igra ocajna, trener ocajan, fudbaleri tu i tamo se nadje neki da zna nesto s loptom ostali splavari i manekeni. Uprava napolje !!!

moma

pre 6 godina

Sram Vas bilo i marš iz Partizana.Kako Vas nije sramota da se oglašavate umesto da se uvučete u mišju rupu i iz nje izađete direktno iz Partizana.Šest decenija navijam za ovaj klub i doživljavao sam razne blamaže,ali ovo što Vi sada igrate je totalni antifudbal i festival apsolutnog neznanja.Kada trener kaže da je zadovoljan odnosom i zalaganjem,a i kvalitetom igrača,a ovako igraju,onda 2/3 njih na čelu sa kompletnom strukom ne zaslužuju da ih Partizan plaća za ovu bruku.Pa šta što nije bio penal?Vi gol ne bi dali nikad,a kažete da bi pobedili.Sledeći poraz je u Nišu,jer tamo nema ko da izbori ni nerešeno.Gubite zbog neznanja i umišljenih igrača(Janković,Tošić,Suma) i onih koji nisu kvalitet za Partizan.Dokle više sa Sašom Ilićem,pa čovek više nije u fudbalu.Forsirajte mlade i po cenu da ne izborimo izlazak u Evropu,jer teško ćemo je i ovako izboriti,a o Kupu ne sanjajte.Ovako Vas vidi večiti optimista i neko ko misli da Partizan može i Siti da pobedi.Međutim,ovo što nam servirate je bruka.Sa FSS-om ste dogovorili promenu kazne za manje novca,jer vas samo to interesuje,a ujedno izbegnete gnev navijača,ali on van sleduje.

zvezdaš

pre 6 godina

I šta sada, svi treba da žalimo što je Partizan izgubio bodove kući. Da je Partizan ozbiljna ekipa Zemunu bi dao tri-četiri komada i pre penala tako da na taj penal niko ne bi obratio pažnju, ovako tragedija.A što se u partizanu ne vrate na jesewi deo kada im je u Čačku sviran nepostojeći faul ustvari boi je kontra faul, partizan je utakmicu dobio u nadoknadi baš iz tog slobodnog udarca.Loše su odigrali sve utakmice u nastavku sezone, pogotovo protiv Viktorije, u 180+min. nisu imali konkretne šanse osim Sumine u Beogradu, na čemu je Đukić zasnivao lažni optimizam pred put u Češku to samo on zna ako uopšte zna.

jovan

pre 6 godina

veliki sam ali veliki grobar i volim partizan mnogo ali ovi sto pisu sopstenja i ovi manekeni na terenu neka se pokriju usima i u misiju rupu

Goran

pre 6 godina

Napad je najbolja odbrana, jaooo majko mila o chemu vi prichate,pa vi da vam nisu sudije i produzetka utakmice i davanja crv.kartona proticnickoj ekipi i to po dava, pa vi ne zasluzujete ni 10 mesto na tabeli aloooo

Slavko Milosavljevic

pre 6 godina

Gospodo iz Partizana, kada ćete vi napokon izaći iz blata! Ali, ne brinite, u blatu su svi naši klubovi. Jer, čim se desi sudijska greška, grmi se na sve strane, užasno nepristojne riječi se izgovaraju...!!! To radite vi, to radi Zvezda, to rade oni koji misle da je dovoljno na ovim našim seoskim livadama izaći na blatnjavi tren i sudija će svirati strogo po propisima i bez greške, tako da MI pobijedimo. Inače ako mu se desi da pogreši...ma neeeeeee...nije on pogrešio, on je to namjerno uradio, sudjenjem namješta utakmicu!!! A vi koji galamite...vi niste u toj i toj utakmici grešili? Niste promašili ni jednu šansu jer vam sudija nije dozvolio da do nje uopšte dodjete? Vi, gospodo idioti, možete na terenu da grešite do mile volje, da početničke greške pravite...I to je u redu, to ne utiče na rezultat. Ali kad sudija pogreši, onda je to kradja, svi o tome pričate, grmite, urlate, pljujete...ma groooznoooo se ponašate. Krijete svoje promašje, gospodo Idioti!!! Gospodo Idioti (prvenstveno iz Partizana i Zvezde ...navijač sam Zvzde), da li ste prošle godine gledali osminu finale Lige šampiona Barselona-PSŽ(6:1)? Jeste li vidjeli kako je sudija sudio? Kako je reagovao PSŽ? Da, reagovao je, ali ni iz daleka tako prljavo, prostački...kao vi!!! A znate li koji je ulog imao PSŽ? A znate li koji ulog je imao Partizan u Zemunu? Uporedite ta dva uloga i te dve reakcije: PSŽ I Partizana! Sve će vam biti jasno ko ste i šta ste!!! Obični ste idioti, prostaci, vulgarni koji svu svoju nesposobnost da daju gol više i pobijede, svaljuju na sudiju! Ali, gospodo Idioti srpskih "vrhunskih klubova" nemate vi obraz, nemate vi savjest, imate idiotizam. Tu ste nenadmašni!

Ivan

pre 6 godina

"Pogodjena guska gače" Šta vi ima da se bunite na sudjenje. Produžena utakmica za 4 minuta a vi dajete gol u 95 minutu. Ponavlja se Čačak iz prošle godine

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20