• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2018

22:24

ZDJELAR JASNO I GLASNO: Nije bio penal, bio sam iza! Gol mi ne znači mnogo

Partizan

ZDJELAR JASNO I GLASNO: Nije bio penal, bio sam iza! Gol mi ne znači mnogo

Podeli vest

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar istakao je da mu gol protiv Zemuna ne znači mnogo jer crno-beli nisu pobedili

Nema dileme da su crno-beli u krizi, jer posle loše igre u revanšu 1/16 finala LE protiv Viktorije iz Plzena, šampion Srbije nije uspeo da pobedi Zemun u Humskoj (1:1).

Partizan se jedva spasao poraza i to golom u petom minutu nadoknade vremena. Bio je to prvenac Saše Zdjelara u crno-belom dresu.

- Moja igra i taj goil potpuno su nebitni sada. Važno je bilo da Partizan dobije. Videli ste koliko smo šansi imali. Jednostavno, desi se takva utakmica. Napadali smo 90 minuta, a oni se branili u šesnaestercu sa svih 11 igrača. Krenuli smo na sve ili ništa, dali taj jedan gol, a za drugi nije bilo vremena - istakao je Zdjelar.

On je ubeđen da nije bio penal za Zemun posle duela Luke Cucina i Nemanje Vučića u 70. minutu.

- Nije bio penal! Bio sam desetak metara iza, video sam. Igrač je samo skočio, nije bilo kontakta - ubeđen je vezista crno-belih.

Crno-bele u narednoj rundi čeka verovatno najteže gostovanje do kraja prvog dela šampionata - put u Niš. 

- Moramo da igramo kao što smo igrali danas, da držimo loptu, da pravimo šanse. Nadam se da Radnički neće igrati kao Zemun, da neće da se brani sa svih 11 fudbalera - zaključio je Zdjelar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija