• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

26.02.2018

15:02

PARTIZAN JE IGRAO OZBILJAN FUDBAL U EVROPI! Iliev o Đukiću, Sumi, suđenju...

Partizan

PARTIZAN JE IGRAO OZBILJAN FUDBAL U EVROPI! Iliev o Đukiću, Sumi, suđenju...

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev istakao je da su se u prethodne tri godine često dešavale sudijske greške na štetu crno-belih, a govorio je i o statusu trenera Miroslava Đukića

Crno-beli su u nedelju odigrali u Humskoj nerešeno (1:1) protiv Zemuna, koji je poveo posle diskutabilnog penala, da bi Partizan izjednačio duboko u nadoknadi vremena.

- Ne volim da pričam o suđenju, ali i na utakmici gde Zemun nije šutnuo u okvir gola, iz nepostojećeg penala primamo gol i posle jurimo i taj jedan bod. I to se dešava tokom cele sezone, a u poslednje tri godine se to često dešava - rekao je Iliev za B92.

Aktuelni šampion je u velikom zaostatku za Crvenom zvezdom, koja ima 11 bodova više u Superligi.

Izgleda da je trofej daleko, ali nećemo se predati do kraja. Imamo iskustvo iz prošle godine, bila je doduše manja bodvna razlika, ali ima još šest kola do kraja regularnog dela sezone - istakao je sportski direktor "parnog valjka".

Mnogi smatraju trenera Miroslava Đukića glavnim krivcem za loše rezultate Partizana u domaćem šampionatu, pa se čak spekuliše i o rastanku.

- Moram da budem zadovoljan Miroslavom Đukićem, to je trener koji nam je posle 13 godina doneo proleće u Evropi i u toj Evropi smo igrali ozbiljan fudbal. I to nije bio sam prolaz, mi smo kolo pre kraja grupne faze takmičenja zvanično prošli. On ima ugovor na dve godine i jedino mi je žao što se igre iz Evrope ne poklapaju sa igrama iz prvenstva - naglasio je Iliev.

Na kraju se još jednom osvrnuo i na status Sejdube Sume, najskupljeg pojačanja u istoriji srpskog fudbala, ali to na terenu ne opravdava.

- Suma ne donosi ono što smo očekivali. Mi moramo da budemo svesni da je nemoguće da svi igrači koji su dolazili ili koji će dolaziti, budu na nivou na kojem mi želimo da oni budu. U junu ćemo podvući crtu i videti šta je učinjeno za godinu dana - zaključio je sportski direktor Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Firga

pre 6 godina

ivice, ne bacaj prasinu u oci svojim navijacima. sve smo videli, jos da vidimo tvoj i djukicev odlazak pa da se nadamo necemu.

Djole

pre 6 godina

Nasmejani, opet lupetaš!Ne tako davno tvrdìo si da je Liliputanac fenomenalan igrač i da je on tvoja lična želja i akvizicija,a sada nam prodaješ demagogiju i nemušte priče.Suma ima dve leve noge,u duelima se sa njim sprdaju,a pri tome je i ružan ko' lopov.Prodaće te ga za tepsiju ribe i onda ćemo ponovo morati da slušamo tvoje nebuloze!

Firga

pre 6 godina

nikad ja nisam tvrdio nesto sto ti govoris o sumi. cak ja ga nikada nisam spomenuo u komentarima. to si ti prikane debelo pomesao s nekim drugim.zato ne pisi ti nebuloze dok ne budes siguran u nesto.

Djole

pre 6 godina

Firga,ja ti se iskreno izvinjavam.Moj komentar je išao na račun nasmejanog Ilijeva,a ne kao odgovor na tvoj komentar.Pojma nemam kako je završio kod tebe.Možda sam slučajno stisnuo "odgovori",još jednom izvini,uopšte nisam imao tu nameru!

da si imao

pre 6 godina

posteno sudjenje bio bi u sredini tabele... pa poklonili su vam svaku drugu utakmicu bruko jedna ... i ti pricas o sudjenju a ostetili ste pola klubova jado jadni idi bre iz kluba i povedi djukica jer niste ni za crtani film.

ljuba

pre 6 godina

Da budemo realni, ti jesi bio jedan od prosecnih igraca u ligi kakva je nasa. Shodno tome takav si i kao sportski direktor --PROSECAN. Trudis se da izgledas ozbiljan i smislen ali vidis da ti ne ide. Ako stvarno i iskreno volis klub onda te mi, OBICNI navijaci ( ne oni placeni ) molimo da das ostavku i povedes fudbalskog MAGTRENERA sa sobom. Veruj mi, sve ce krenuti na bolje jer od ovoga losije i ne moze. PS. Oprosticemo ti onih 1.6 mil.za ono cudo od igraca koje si nam doveo. Bolje da si te pare dao Leonardu da ostane.....al jbg.treba imati mozak za takvu matematiku.

ISTINA

pre 6 godina

Искрено ,,оштетили" су вас сваку трећу утакмицу. Како те није срамота.

Ivan

pre 6 godina

Kontre protiv Mađara i borbenost na par utakmica nisu igra. Kad kod trenera ne igraju kako treba oni koji znaju fudbal kao što su Suma, Janković, Tošić, onda nešto nije u redu sa njim... A šta reći za forsiranje pojedinaca kojima ne da nije mesto u Partizanu, nego i u fudbalu, kao što je bekovski par Vulićević-Miletić? Pa zbog njih je Partigan pogubio najviše bodova, kao i zbog robovanja igri s jednim špicem čak i u Srbiji. Đuka je bruka... Vratite Stanoja!!!

jovan

pre 6 godina

ti ivice za dolazak sume treba da podneses ostavku

Ivan

pre 6 godina

Koji ste vi ozbiljan fudbal igrali u Evropi? Pa protiv Viktorije niste šutnuli u gol. Mogai bi si što pre da odeš i da povedeš svoje "kapitalno pojačanje"

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija