• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S. - M.G.

27.02.2018

16:47

PARTIZAN NE ODUSTAJE OD TITULE! Iliev jasan: Krivo mi je kad čujem da smenjujemo Đukića!

Partizan

PARTIZAN NE ODUSTAJE OD TITULE! Iliev jasan: Krivo mi je kad čujem da smenjujemo Đukića!

Podeli vest

Partizan se neće predati i sve će učiniti da prestigne Crvenu zvezdu, iako rival trenutno ima 11 bodova prednosti, poručio je za Informer sportski direktor šampiona Srbije Ivica Iliev

Crno-beli su u nedelju osvojili samo bod protiv Zemuna u Humskoj (1:1), dok su crveno-beli slavili u Subotici protiv Spartaka 2:1.

Time je Zvezda stekla dvocifrenu bodovnu prednost, međutim, Iliev podseća da će poeni biti prepolovljeni pred plej-of.

Hoće veću razliku
Ne verujem da će biti samo 11 bodova razlike pred plej-of, još ćemo im pobećiFilip Stojković, fudbaler Zvezde

To praktično znači da će ekipa s "Marakane", ako ovakva situacija na tabeli ostane posle narednih šest kola, u doigravanje ući sa šest bodova više od večitog rivala.

Đukić ostaje

Direktor Partizana je, međutim, svestan da nikakva matematika neće pomoći njegovom klubu da odbrani titulu ukoliko ekipa ne popravi igru, pre svega u ofanzivi.

- Moramo što pre da nađemo način da lakše dolazimo do golova i pobeda. Naravno da još ništa nije gotovo što se tiče borbe za titulu. Pogubno bi bilo tako nešto pomisliti, a kamoli izgovoriti. Mi se borimo, imamo šest utakmica do plej-ofa, kad će bodovi biti prepolovljeni, i sve ćemo učiniti da smanjimo zaostatak. Poenta svega je da prvo moramo da vratimo igru iz velikog broja evropskih mečeva. Da Partizan u domaćim okvirima bude kao, recimo, protiv Jang bojsa - ocenio je Iliev i dodao:

- Kao bivši fudbaler donekle mogu da razumem sve ovo, ali došli smo u situaciju kad više ne smemo da imamo nikakav alibi. A nemamo više pravo na grešku. Dakle, svaki naredni meč za nas će biti finale.

On je demantovao glasine da uprava razmišlja da otpusti trenera Miroslava Đukića.

- Svi me pitaju za Đukića. Ne možemo da stavljamo u razmatranje status trenera koji je napravio ogroman evropski uspeh. Bude mi krivo kad tako nešto čujem, jer onda ispada da se ne poštuje ono što nam je trener doneo. Moramo da pokažemo i ozbiljnost kluba. Naravno, očekujem pobede od ekipe koja ima ovakve igrače - poručio je Iliev.

mojugao

NEMANJA RADONJIĆ

FUDBALER ZVEZDE

Najbolji smo u zemlji, imamo ubedljivo najbolji tim. Dobićemo sve utakmice, pa i večiti derbi, zašto da ne. Titula će biti naša.

Pobeđuju na buku

S druge strane, u Zvezdi su uvereni da bodovnu prednost neće ispustiti i da su naučili lekciju iz prošle sezone, kada ih je Partizan pretekao u finišu. Filip Stojković veruje da će njegov tim do plej-ofa još uvećati prednost nad crno-belima.

- Ne samo da možemo da sačuvamo prednost nego i moramo. I tako će i biti. Ne verujem da će biti samo 11 bodova razlike pred plej-of, još ćemo im pobeći. Mi se i ne opterećujemo protivnicima, već gledamo samo da gazimo napred i pobeđujemo. Tako ćemo stići i do titule - samouveren je Stojković.

Slično razmišlja i njegov saigrač Vujadin Savić.

- Verujem da ćemo osvojiti ne samo titulu već i kup. Jako želimo duplu krunu. Vidite i sami da vremenski uslovi nisu baš najbolji, pa nekad mora da se pobedi i na buku, frku, navijanje. U svakom slučaju, cilj nam je da dobijemo sve mečeve do kraja sezone - rekao je Savić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija