• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

28.02.2018

09:14

ILIEV LOCIRAO PROBLEM, NIJE ZA JAVNOST! Biće burno u Humskoj, slede promene!

Partizan

ILIEV LOCIRAO PROBLEM, NIJE ZA JAVNOST! Biće burno u Humskoj, slede promene!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev ne krije da nije zadovoljan igrom pulena Miroslava Đukića, ali ističe da je locirao problem, te najavio promene

-  Očigledno je da smo u problemu i u krizi i poslednjih dana pokušavamo da lociramo gde je problem. Mislim da smo veoma blizu odgovora, ali nije baš sve za javnost. Mnogo smo grešaka napravili u tri vezane utakmice, mislim na Mladost, revanš u Plzenju i Zemun, a od sudijskih do naših grešaka najmanja korist je od kukanja. Moramo brzo i kvalitetno da tražimo rešenja - kaže za Novosti Iliev.

Ja sam dete Partizana i meni je takođe neshvatljivo da, pogotovo, na domaćim mečevima, na našem stadionu možemo da gubimo onoliko bodova koliko smo izgubiliIvica Iliev, sportski direktor Partizana

Nema vremena za gubljenje, crno-beli moraju brzo da pronađu rešenje, jer im Zvezda beži 11 poena.

- Od onakve partije protiv Viktorije u Beogradu, pa do razočaranja koje smo doživeli protiv Mladosti i Zemuna, pogotovo posle poraza u Plzenju, prošle su samo dve nedelje. Mnogo smo grešaka napravili u tri vezane utakmice, mislim na Mladost, revanš u Plzenju i Zemun, a od sudijskih do naših grešaka najmanja korist je od kukanja.

Jedno od rešenja su promene, a jedini koji ne mora da brine je trener Miroslav Đukić.

- Ja sam dete Partizana i meni je takođe neshvatljivo da, pogotovo, na domaćim mečevima, na našem stadionu možemo da gubimo onoliko bodova koliko smo izgubili. Prvo, biće promena. Ali odmah da naglasim da nećemo menjati trenera, jer imamo ogromno poverenje u Miroslava Đukića. Moraćemo da menjamo nešto u timu, na pozicijama ili u segmentima igre gde najviše škripi - pojasnio je Iliev.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
uprava Zvezde

pre 6 godina

Sad nam je laknulo kad znamo da Djukic ostaje....eto nama titula bar jos 5 godina

uros

pre 6 godina

Ja bih razumeo Ilijeva da smo u mesecu oktobru,ali sada je mart i on još uvek uočava probleme.To je neozbiljno i to je sramota za Partizan,a stvar je prosta kao pasulj.Trener nije dorastao klubu kakav je Partizan.Najavio je napadački fudbal,a mi se mučimo sa drugoligašima.Nijednu utakmicu nije izdominirao i još se ne nazire išta dobro.Loše se trči,igra svako za sebe,nema uigranih akcija,nema šuteva van šesnaest,loš prekid i primaju se pacerski golovi.Sve ovo treba da ispegla dobar trener,treba to da uoči i reši,ali kod nas to radi Ilijev i to posle sedam meseci.Zašto je bio potreban Đukić???Da tuga bude veća imamo solidne igrače,posle dugog niza godina,imamo alternative za svaku poziciju,ali opet ćorak.Sve je to do trenera!!!????

K VAROS RS

pre 6 godina

AKO NE ODE DUKIC PARTIZAN CE NA KRAJU PRVENSTVA BITI PETI PA ONI IGRAJU KAKO IM ON KAZE SVA UPRAVA NAPOLJE PACE PARTIZAN NA KRAJU IPAK BITI DRUGI TITULA JE NEDOSTIZNA ZAHVALJUJUCI TEBI ILIJEV I DUKICU

Djole

pre 6 godina

Prvo,još jedno izvinjenje Firgi,a sada komentar na račun,šarlatana "nasmejanog"Ilijeva.Najupečatljivije izjave dajete ti nasmejani i onaj Vuletić!Vi uprava Partizana,svi komplet niste ni za Pofalički,a ne za klub kakav je Partizan!Đukić je dobio pedalu gde god da je radio,sa tako dekadentnim pristupom taktici i igri,nije uopšte čudno.Partizanu kao klubu će krenuti na bolje kada svi kolektivno podnesete ostavku!Ti si kao nešto video,pa ti ne vidiš ništa ni kada piškiš,a ne kada gledaš utakmicu!!

Kiza

pre 6 godina

Aj bombaš prestani da baljezgaš i sklonite se svi redom.

moma

pre 6 godina

Direktore Ivice ,od ove tvoje priče nema vajde.Samo ozbiljan trener(na žalost i ja sam jedan od onih koji je mislio da je to Đukić),koji ima viziju i čvrstu ruku i da ne podilazi igračima hvaleći ih i kada nas brukaju.Jedini lek je klupa ili Teleoptik(i tu moraju da izgaraju) ili ono što će ih najviše boleti ,po džepu.Sve što ste postigli je posledica onoga što je uradio Marko Nikolić i na inerciji njegovog rada ste se šlepali.ali vremenom je tog uticaja sve više nestajalo i došlo je do jada,bede i očaja.Današnji Partizan ne može nikoga da nadigra!!!?Ne može nikome da da čestit gol.Kakvi ne dosuđeni penali,u SLS 3-5 komada svakom i neka sudije sviraju 2-3 nepostojeća penala.Imate danas jednog ozbiljnog igrača,a to je Pantić,mada će i njega Đukićsvojim taktičkim idejama dezorijentisati.Stojković spašava što se spasti može i još donekle štoper Miletić.Ostalo katastrofa.Ima grupa onih koji se bore(Vulićević,Cvetković,Ožegović i Sale Ilić kome je duša u nosu),a ostalo manekeni i umišljeni "asovi"(Janković,Tošić,Tavamba,a tek Suma).Odgovornost je tvoja,a ukoliko ne budete forsirali mlade(Đerlek,Vakulko,Jovanovići,Bošnjak,Marković),ova sezona će definitivno propasti.Mogu i ovakve rezultate da istrpim,kada su u timu naši mladići,a gori sigurno ne bi bili.Iluzije o nekim trofejima ,zaboravite,jer se oni ipak osvajaju na terenu,a ne neukusnim saopštenjima,kojima vređate inteligenciju navijača.Ono što vi zovete istorijskim je delo Marka Nikolića ,a on je zbog vas i otišao.

marko

pre 6 godina

Da, mora da si mnogo razmisljao. Jako je tesko videti da Djukic blage veze sa poslom nema. Doveo si coveka koji je dobio otkaz u sve jednom klubu koji je trenirao, zakljuchno i sa Arapima, gde muchenik izgubi 7 utakmica za redom. Eeeej...u Emiratima nije mogao da radi, a mudri Ivica "bombas" stavio prst na celo i razmishlja...Ajde ! Chim sam ga video na prvim pripremama kako je krenuo, jasno mi je bilo da covek pojma nema. Neki moji prijatelji, bave se fudbalom, takodje su rekli isto. Covek je izgubljen za taj posao. Verujem da je dobra osoba, ali ovde se trazi trener, a ne socijalni radnik.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija