• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2018

13:10

U NIŠ SAMO PO POBEDU! Urošević spreman za borbu sa Radničkim!

Partizan

U NIŠ SAMO PO POBEDU! Urošević spreman za borbu sa Radničkim!

Podeli vest

Posle kikas protiv Zemuna (1:1) Partizan za vikend očekuje gostovanje Radničkom (subota, 14.30) u Nišu, a levi bek crno-belih Slobodan Urošević kaže da atmosfera u ekipi nije narušena posle slabijih rezultata i očekuje pobedu na "Čairu"

Još dok sam igrao u Napretku mečevi protiv Radničkog su se smatrali derbijem. Uvek je bio težak protivnik za Napredak, ali je samim tim uvek postojao veliki motiv za pobedu. U Partizanu je svaka utakmica imperativ i nerešen rezultat nije dobar. Svaka ekipa sa nama igra iznad svojih mogućnosti, a Partizan mora da u tom ritmu bude svako kolo - rekao je Urošević za klupski sajt.

Defanzivac srpskog šampiona oduševljen je kako su ga prihvatili novi saigrači.

- Atmosfera u klubu je odlična. Prema meni su svi super i drago mi je da su me prihvatili kao da sam ovde već duže vreme. Najviše se družim sa Vladimirom Đilasom, ali i sa svima imam odličan odnos. Očekivao sam da je atmosfera u ovako velikom klubu baš na tom nivou, ali nisam znao da ću se ovako brzo prilagoditi što mi je posebno drago.

Novajlija iz kruševačkog Napretka, koji se odmah ustalio u startnih 11, naglašava da je naučio da se nosi sa pritiskom.

- Velika mi je čast što mi je ukazana prilika koju sam, nadam se, dobrom igrom opravdao. Bio je sjajan osećaj igrati dve evropske utakmice, pred našom publikom i u Plzenu. Žao mi je što nismo prošli dalje, dali smo sve od sebe.

Utakmica 25. kola Superlige između Radničkog i Partizana igra se u subotu od 14.30 na stadionu "Čair".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija