• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2018

14:54

ĐUKIĆ UZVRATIO VUČELIĆU: Sportski sektor radi perfektno!

Partizan

ĐUKIĆ UZVRATIO VUČELIĆU: Sportski sektor radi perfektno!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić uzvratio je na ocenu predsednika kluba Milorada Vučelića da su igrači i trener krivi za loše rezultate, konstatacijom da sportski sektor u Humskoj radi - perfektno

Ðukić je priznao da crno-beli imaju problem sa postizanjem golova i da to nije samo krivica napadača, već cele ekipe, ali da će uvek stati uz igrače.

- U Partizanu je uvek turbulentno kad dođe do eliminacija i kad se ne pobeđuje u prvenstvu, ali sportski sektor funkcioniše perfektno. Uvek ću biti uz igraće i stručni štab kako u radosti posle Videotona i Jang Bojsa, tako i kada "plačemo i krvarimo" - izjavio je Ðukić.

Trener aktuelnog šampiona Srbije istakao je da su njegovi igrači svesni trenutka u kome se nalazi klub nakon eliminacije iz Evrope i da jedino pobeda posle kikseva protiv Viktorije i Zemuna može da vrati raspoloženje.

- Tražimo vetar u leđa i pobedu koja bi nam značila posle eliminacije iz Evrope. Svaki put posle kiksa dolazi do potresa, pravi lek je dobra igra i pobeda. Ekipa je dobro trenirala ove nedelje, igrači su svesni da nas jedni pobeda vraća na stare staže - rekao je Ðukić.

Crno-bele u subotu čeka teška utakmica protiv Radničkog u Nišu (14.30). Trener Partizana je potvrdio da se na teren vraćaju kapiten Miroslav Vulićević i štoper Milan Mitrović, dok će napadač Leandre Tavamba propustiti duel zbog kartona.

- Očekuju nas teški uslovi za igru. Radnički je dobra ekipa, koja će igrati ofanzivno. Idemo na tri boda bez obzira na to što neće biti lako, ali na svakom gostovanju moramo da tražimo pobedu. Moramo se prilagoditi lošim uslovima terena, jer tri boda vrede isto tamo i na našem stadionu. Igrali smo pod sličnim uslovima i u Kruševcu, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da se adaptiramo - izjavio je Ðukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 6 godina

Toliko je perfektno,a rezultati to pokazuju,da boli.Katastrofa!Dobro je da neće igrati Tavamba,može ser desiti da neko u napadu i nešto pokuša da napravi,ali teško.Kec u Nišu,a onda,ćao Đukiću.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija