• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2018

20:09

(FOTO) PARTIZANU U NIŠU OPET SUDI ŠIROKI! Na "Čairu" isti sudija kao i prošle godine!

Partizan

(FOTO) PARTIZANU U NIŠU OPET SUDI ŠIROKI! Na "Čairu" isti sudija kao i prošle godine!

Podeli vest

Regularni deo sezone u Superligi ulazi u završnicu, svaki bod je važan zbog što bolje pozicije u plej-ofu, a u centru pažnje je borba Crvene zvezde i Partizana

Crveno-beli imaju 11 bodova više od aktuelnog šampiona, ukoliko zadrže tu prednost biće na korak od povratka krune, ali slično je bilo i prošle sezone pa je Partizan na kraju slavio.

Pred 25. kolo su počele igre i van terena, pa su tako Partizan i Radnički koji se sastaju na "Čairu", već počeli sa "peckanjem".

Međutim, u centru pažnje je i sudija koji će deliti pravdu na ovom meču. Sudijska komisija je za glavnog arbitra ovog susreta imenovala Zorana Širokog, kao i prošle godine. 

To je u finišu prethodne sezone izazvalo veliku buru jer je Partizan na društvenim mrežama objavio njegovu fotografiju u dresu Crvene zvezde, zbog čega je tražio čak i da meču prisustvuje delegat UEFA.


Široki je ipak delio pravdu u Nišu, Partizan je pobedio 3:1, a nakon meča su negodovale Nišlije.

Ovaj arbitar je delio pravdu i u prethodnom susretu Partizana i Radničkog, u septembru u Humskoj kada su crno-beli takođe slavili sa 3:1. A Partizanu je sudio i u remiju sa Vojvodinom početkom decembra (1:1). 

S druge strane, pravdu u duelu Zvezde i Voždovca na "Marakani" deliće Novak Simović koji je ove sezone sudio na pet mečeva u Superligi, nijednom ni crveno-belima ni "zmajevima". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija