• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2018

15:39

ČANAK PRED BUDUĆNOST: Motivišu nas da se borimo za pobedu!

Partizan

ČANAK PRED BUDUĆNOST: Motivišu nas da se borimo za pobedu!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je danas uoči utakmice protiv podgoričke Budućnosti (nedelja, 19.00) u pretposlednjem kolu ABA lige da crno-beli uvek imaju ambiciju da se bore za što bolji plasman, a da će kvalitet crnogorskog tima biti dodatni motiv za pobedu

Crno-beli su igubili sve šanse da se plasiraju među četiri najbolje ekipe u regionalnoj ligi, ali Čanak ističe da je pobeda neophodna.

- U ABA ligi imamo obavezu i ambiciju da se borimo za najbolji mogući plasman u ovom trenutku. Budućnost je tim koji je dugo bio na prvom mestu i sigurno imaju ambicije da se bore za titulu. Imaju odlično izbalansiran tim i trenera DŽikića koji ih je sjajno uklopio. Osvojili su domaći kup i pokazali da polako podižu formu pred plej-of. Njihov kvalitet je za nas motiv više da se borimo za pobedu koja nam je neophodna - izjavio je Čanak za klupski sajt.

Centar Partizana Ðorđe Gagić pozvao je navijače da dođu u što većem broju u halu i izjavio da je utakmica protiv Budućnosti veliki izazov za crno-bele.

- Utakmica protiv Budućnosti je ozbiljan test i izazov za nas da damo sve od sebe i pokušamo da savladamo učesnika plej-ofa i tim koji je ušao u samu završnicu Evrokupa. Prošlo je dve nedelje od poslednje utakmice koju smo odigrali i jedva čekamo da istrčimo pred naše navijače, koje ovom prilikom pozivam da nas sutra podrže u što većem broju - rekao je Gagić.

Utakmica između Partizana i Budućnosti igra se sutra od 19 časova u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija