• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2018

16:43

"ĐUKIĆU ODLAZI" NE DOTIČE ĐUKIĆA: Normalno je da navijači skandiraju, moje je da radim!

Partizan

"ĐUKIĆU ODLAZI" NE DOTIČE ĐUKIĆA: Normalno je da navijači skandiraju, moje je da radim!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić istakao je da ne razmišlja o smeni posle poraza od niškog Radničkog

Radnički je u 25. kolu pobedio crno-bele 1:0 golom Milana Pavkova, i Crvena zvezda bi posle ove runde mogla da ima 14 bodova više od "večitog" rivala.

- Nije dobro kada izgubite, ekipa je napravila četiri-pet šansi, ali po ovom terenu nismo mogli više. Ne mogu igračima ništa da zamerim. Primili smo gol iz jednog šuta - rekao je Đukić posle utakmice.

Navijači Partizana su Sa tribina stadiona "Čair" čuli su se povici navijača crno-belih protiv trenera Miroslava Đukića.

- Normalno je da se skandira. Moj zadatak je da probam da radim sa ekipom, da izvučem maksimum i probam da otklonim problem - objasnio je trenre crno-belih. 

(VIDEO) OTPISANI PAVKOV DONEO TITULU ZVEZDI! Očajni Partizan se zaglavio u blatu na "Čairu"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
uros

pre 6 godina

Čovek je dobio otkaze u svim timovima gde je radio,uništio je ovu solidnu ekipu Partizana(izuzev Jankovića) i tek se zagreva da radi.Mislim da bi ova ekipa imala mnogo bolje rezultate kada ne bi imala nikakvog trenera.On je prosto umetnik,toliko loš da mu se divim.On mi je jasan,radi za debele pare i čeka da dobilje otkaz,kako bi naplatio ugovor.Nisu mi jasni ovi bezmozgovići iz uprave i sportskog sektora,koji sebi stavljaju omču i zatezu kanap,samo zato što je on kao fin i kulturan.Što maltretira tri miliona ljudi,nije ih briga.

Miga

pre 6 godina

Ne samo djukic nego i ilijev i uprava beda da nemoze Gore da bude raspustite sve i igrace i upravu ovoje sramota bicemo 20 bodova iza sramotame da kazem dasam partizanovac vi Koliko vidim privatizujete klub kao da vam ga babo ostavio

Dejan

pre 6 godina

Djukicu? Treba znati posao.. a ne samo da se radi... vreme ti je da odes sam...

K VAROS RS

pre 6 godina

DUKICU KAKO TE NIJE SRAMOTA UVIJEK ISTA PRICA LOS TEREN LOSE SVLACIONICE IGRACI SU DALI SVE OD SEBE ITD ZASTO VEC VISE NEDAS OSTAVKU AKO SI TI UOPSTE PARTIZANOVAC TI SI UNISTIO OVE IGRACE PA NECE NACI ANGAZMAN U INOSTRANSTVU STA JE TVOJ CILJ NEKA TE JE SRAMOTA

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija