• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2018

19:02

MIROSLAV ĐUKIĆ IDE IZ PARTIZANA! Crno-beli posle novog kiksa ostaju bez trenera!?

Partizan

MIROSLAV ĐUKIĆ IDE IZ PARTIZANA! Crno-beli posle novog kiksa ostaju bez trenera!?

Podeli vest

Miroslav Đukić broji poslednje sate u klubu iz Humske! Trener crno-belih je na izlaznim vratima kluba posle još jednog kiksa u domačem šampionatu

Partizan posle 25. kola Superlige zaostaje 14 bodova za Crvenom zvezdom, a tako loš rezultat u domaćem šampionatu nije mogao da "zamaskira" ni prolazak grupne faze u Ligi Evrope.

Po svemu sudeći, poraz od Radničkog u Nišu (1:0) je kap koja je prelila čašu i rukovodstvo Partizana je odlučilo da "preseče".

Ono što je još nepoznanica je model po kojem će doći do rastanka - da li će saradnja biti sporazumno raskinuta ili će Đukić biti smenjen.

Podsetimo, Đukić je letos došao u klub posle odlaska Marka Nikolića u Videoton. Njemu je ovo drugi mandat u klubu iz Humske, a prvi put je vodio crno-bele 2007. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Popaj

pre 6 godina

Gdje ke onaj Pantic iz tv partizan...znate kako je kukao na sudiju Santraca kod onog penala Zemunu..okud pravo Santracu da ZAMISLITE PARTIZANU sudi onaj penal kako kaze skok u bazen...sad ce da kuka na Pavkova ..odkud tebi Pavkovu hrabrist da das onakav gol partizanu...PARTIZANU ZAMISLITE EVROPSKOM KLUBU.

Mille

pre 6 godina

Nesto si pisao protiv Partizana, ali je tesko razumeti sta?

gago m

pre 6 godina

Oprosti mu,teško bolestan ne zna šta piše a najbitnija mu je mržnja prema Partizanu.Nije njemu lako ... kao i svima kojima Bog oduzme pamet.

Pavle

pre 6 godina

Ako nije najgori onda je jedan od najgorih trenera u istoriji Partizana.

Deda Delija

pre 6 godina

Ništa čudno. Kod nas, kod vas, u reprezentaciji ispaštaju samo treneri. Zašto? Mozda trener treba da udje u teren, trci i daje golove, brani? Kakva privatizacija klubova? Klubovi su odavno privatizovano, samo zavisi koliko ce ko moci da podmiti one koji ce glasati o tome ko ce voditi klub, a zauzvrat ostati u klubu, nista ne raditi i lepo ziveti, putovati. Ako im se pridruze menadzeri, bivsi igraci, eto slike u fudbalu. Kako je prošao Antara, Piksi, Muslin, Nikolic, pa vracen, Djukic, pa vracen. Jednoma odgovara, drugima ne. Treba li dalje analizirati?

ivan

pre 6 godina

Fala bogu dobili smo sedmicu na lotou njegovim odlaskom unakazio klub igrace takodje silovo nesto sto ne donosi rezultat sramota sta je uradio koje pripreme bacene pare za igrace koji je on pedagog trener gde zivi sa tim idejama prošli vek propade ova sezona sve smo unistili daj boze drugi da budemo hvala ti DJUKICU HVALA HVALA HVALA

Glisa

pre 6 godina

Iskreno treba mu dati jos jednu sansu pa onda videti o mogucem odlasku, svakom se desi da kiksne...

john

pre 6 godina

Ma konacno dosta djukiceve prepotencije i izbegavanja odgovornosti,trazi raznorazne povode za svoje neuspehe.Klasicni demagog koji je nasao kravu muzaru da prima dobru platu.Idemo dok ne nadjemo pravu ekipu.GROBAR

Ivica

pre 6 godina

A sad će Ilijev ponovo da brani celu ovu propast koju je sam napravio.Agonija se nastavlja.Kaže naš narod u bedi,bahatosti i bezobrazluku nema kraja

AS

pre 6 godina

TAJ MIŠ SE ZAVUKAO U RUPU I NE JAVLJA SE. VOLEO BI DA ČUJEM KOJU ĆE PAMET SADA DA PROSPE.

Nenad

pre 6 godina

Popaj je umesto spanaća pojeo konoplju... sto pre ga smenimo biće manje štete.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija