• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2018

21:50

BATA MIRKOVIĆ NOVI TRENER PARTIZANA!? Nenad Đorđević mu već čestitao!

Partizan

BATA MIRKOVIĆ NOVI TRENER PARTIZANA!? Nenad Đorđević mu već čestitao!

Podeli vest

Miroslav Đukić još nije ni spakovao stvari i napustio Humsku, a crno-beli već imaju novog trenera...

Ako je verovati nekadašnjem kapitenu Partizana Nenadu Đorđeviću, to će biti Zoran Bata Mirković!

- Zoran Bata Mirković novi trener Partizana! Kompetentnost, autoritet, karakte. Tri u jednom... - napisao je Đorđević na Tviteru.

Miroslav Đukić još nije ni raskinuo ugovor, a Partizan je po svemu sudeći našao novog trenera.

Sada ostaje samo da sačekamo i vidimo na koji način će se rastati Đukić i crno-beli.

Zoran Mirković je tokom igračke karijere branio boje Partizana u dva navrata, Rdničkog iz Svilajnca, Rada, Atalante, Juventusa i Fenerbahčea. Za reprezentaciju je odigrao 59 utakmica.

U trenerskoj karijeri je vodio ekipu Sinđelića, a od 2016. godine je pomoćnik selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića. 

MIROSLAV ĐUKIĆ IDE IZ PARTIZANA! Crno-beli posle novog kiksa ostaju bez trenera!?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 6 godina

To smo trebali uraditi doka smo bili u Evropi, puno kasnimo.

sasa

pre 6 godina

Nemam ništa protiv Bate,ali Partizan mora za trenera da ima bivšeg napadača.Mora da se igra za gol više.

Djole

pre 6 godina

Opet greška i žurba!Gde se to Bata dokazao?Jel' u Sinđeliću?Prvi samostalan posao pa baš Partizan!?Na žalost, mrka kapa za Partizan!!

moma

pre 6 godina

Trener mora da prenese energiju,htenje,borbenost(Nikolić,Stanojević,Simeone,Gatuzo,Klop,Konte...) i da od uspavanih"vedeta" traži to isto.Đukić je dobar čovek,bio veliki igrač,ali bez talenta za ovaj posao.On kao da ga je onaj Noletov "mamlaz"instruisao da širi ljubav.U sportu nema ljubavi,to je surov,ali dobro plaćen posao.Šta je on juče uvođenjem Ilića hteo da kaže?Ono što je Nikolić spakovao on je raspakovao(Vulićević-Janković).Igra prema nazad,to mogu samo oni koji imaju klase u špicu(sinoć Roma).Tošić,na desnoj strani upropastio Jankovića,koji je preseljen na levu stranu i postao igrač za treću ligu.Venger da ima karakter Simonea,sa igračima koje ima ,bio bi trofejniji,ovako,nirvana.Voleo bih na klupi Partizana Saleta Stanojevića,a ako je to nemoguće,može bata Mirković,ima sve što treba

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija