• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

04.03.2018

16:42

ĐUKIĆ ĆE PARTIZAN KOŠTATI 600.000 EVRA! Trener se zaštitio klauzulom u slučaju otkaza!

Partizan

ĐUKIĆ ĆE PARTIZAN KOŠTATI 600.000 EVRA! Trener se zaštitio klauzulom u slučaju otkaza!

Podeli vest

Miroslav Đukić je već bivši trener Partizana, čeka se samo zvanična potvrda kluba koji uveliko traga za naslednikom, a crno-beli pokušavaju finansijski što bezbolnije da se  rastanu sa dosadašnjim trenerom

Naime, kako piše Mondo, Đukić je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor, ali je sebe, zaštitio klauzulom ugovora, po kojoj je Partizan dužan da mu isplati 600.000 evra u slučaju otkaza.

Zbog toga u Partizanu pokušavaju da pronađu adekvano rešenje što bi u ovom momentu mogao da bude sporazumni raskid saradnje. 

Što se tiče naslednika, navodno je prvi pik čelnika kluba Aleksandar Stanojević, koji nije baš rad da se vrati u Humsku. Među trenerima koji se dovode u vezu sa preuzimanjem "parnog valjka" nalaze se još Ilija Stolica, Marko Nikolić, Zoran Mirković, Branko Brnović i Radomir Antić.

Podsetimo, Đukić je letos došao u klub posle odlaska Marka Nikolića u Videoton. Njemu je ovo drugi mandat u klubu iz Humske, a prvi put je vodio crno-bele 2007. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
moma

pre 6 godina

Ništa ovde nije sporno,ono što piše u Ugovoru mora da se ispoštuje.Međutim,koliko štete je Partizanu nanelo rukovodstvo kluba?Minimum 10 miliona eura.Samo Živković i Suma koštaju Partizan 6 miliona eura.Ko će za to da plati račune.Ko još treba da dobije otkaz,ali i da odgovara za nanetu materijalnu i nematerijalnu štetu klubu,za razdor među navijačima,za urušavanje kluba do besmisla,sa dugovima koje treba neko da objasni i odgovara za njih.Kod nas ispada,da što imaš veći dug,lagodnije živiš.

milan jankovic

pre 6 godina

Ugovor Miroslava Đukica morao je neko iz Partizana da potpise . Taj neko je potpisao ugovor napravljen na stetu Partizana. Trener koji nije uspesno vodio Partizan i sa kojim se raskida saradnja bice bogato nagradjen..Takav ugovor nije slucajno napravljen . Divno je to biti trener fudbalskog kluba bez ikakvih obaveza. Mogao je on i namerno da odvede Partizan na dno lige i bude isto tako nagradjen.

ljuba

pre 6 godina

Koji IDIOT je stavio paraf na ovakav ugovor...

Milorad

pre 6 godina

Antić je zakon. Ostavite trenerske prišipetlji. Cena mu je golema, ali i rezultati će biti takvi.

Max

pre 6 godina

Na rate placajte mu na 6 rata po 100000 evra koliko I Kosta sta zajebavajte nemorate odmah sve da dajete celu platu

Vizionar

pre 6 godina

Isplatite ga koliko treba samo da mu vec jednom vidimo ledja. On je brinuo samo o svojoj reputaciji u Evropi a na domacem terenu je "radi" za C. Zvezdu. Svi oni , koji su ga doveli , podrugi put treba da napuste Paartizan. Ja sam nekoliko puta pisao da tog coveka NE TREBA vracati jer je , u prvom angazmanu, u zadnjoj utakmici "igrao " za C. Zvezdu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija