• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2018

22:12

KUP NIJE BIO BLJESAK! Čanak: Želimo da vratimo veru navijačima!

Partizan

KUP NIJE BIO BLJESAK! Čanak: Želimo da vratimo veru navijačima!

Podeli vest

Trener Partizana Nenad Čanak istakao je da je pobeda protiv Budućnosti (94:83) najbolja potvrda posle trijumfa u kupu da crno-beli rastu kao ekipa

Bitna pobeda za nas da potvrdimo uspeh iz kupa iako rezultatski nema toliki značaj. Mada, Partizan uvek ima obavezu da igra što bolje i učinićemo sve da osvojimo to peto mesto. Ovo je potvrda da Kup u Nišu nije bio samo trenutni bljesak, nego da se ekipa diže i pruža partije sa zadovoljavajućim kvalitetom. Bitno je da vratimo veru navijačima da možemo da igramo sa vodećim ekipama regiona - kazao je Nenad Čanak, prenosi Mozzartsport. 

Nije mogao Čanak da računa na Najdžela Vilijamsa Gosa, ali je kako kaže ekipa u drugom poluvremenu nadoknadila sve sa mnogo energije.

-  Bili smo hendikepirani bez Najdžela. Primili smo mnogo poena iz igre jedan na jedan i otpadanja na blokadama. U drugom poluvremenu smo imali veću energiju i dominirali u skoku. Uspeli smo da stignemo i prelomimo. Izgleda lagano, ali trajalo je kao večnost na klupi.

Novica Veličković odigrao je neverovatan meč.

- On nas je u prvom držao u priključku. Odigrao je sjajnu utakmicu, drago mi je što je pokazao da može da igra na vrhunskom nivou.

Vilijams Gosa je istegao zadnju ložu. 

- Trenirao je posle Niša sve vreme. Pre par dana osetio bol. Nismo hteli da ga forsiramo, ali mislim da će biti sve u redu. I Đoko Šalić je van stroja, ali smo energijom to kompenzovali".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

NE BALAVI. IMATE JEDNU UTAKMICU NEDELJNO I KATASTROFA BI BILA DA JE NE ODIGRATE KAKO TREBA. DOK STE IMALI VIŠE NIGDE VAS NIJE BILO.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija