• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2018

20:29

SAMO DA SE SABEREMO I BIĆEMO PRAVI! Tavambina poruka "grobarima": Verujte u nas!

Partizan

SAMO DA SE SABEREMO I BIĆEMO PRAVI! Tavambina poruka "grobarima": Verujte u nas!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba kaže da je njegovu ekipu poremetio poraz od Viktorije Plzenj u Ligi Evrope, ali da je siguran da će sve doći na svoje i da će opet biti pravi

Crno-beli na pet poslednjih utakmica imaju samo jednu pobedu, dva poraza i dva nerešena ishoda. 

Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno desilo se da, s jedne strane, nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a s druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio. Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo, da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo - rekao je Tavamba, prenosi Partizan.

Fudbaleri Partizana su nakon eliminacije iz Lige Evropa odigrali nerešeno sa Zemunom 1:1, a prošlog vikenda su poraženi u Nišu od Radničkog s 1:0.

- Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, s čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da ne ide. Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo, verujte mi znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi. Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku - poručio je Tavamba.

Partizan posle poraza u Nišu za Crvenom zvezdom zaostaje 14 bodova. Crno-beli u narednom kolu, u sredu, dočekuju Rad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija