• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2018

14:31

NE MENJAMO TRENERA I IGRAČE! Partizan se zvanično oglasio oko statusa Miroslava Đukića

Partizan

NE MENJAMO TRENERA I IGRAČE! Partizan se zvanično oglasio oko statusa Miroslava Đukića

Podeli vest

Partizan neće menjati trenera, jer ima puno poverenje uprave, poruka je koju su crno-beli poslali javnosti putem saopštenja

Srpski prvak je optužio medije i pominjane kandidate za novog trenera da unose destabilizaciju u klub i poručio da Đukić ima potpuno poverenje rukovodstva.

Trenutna rezultatska kriza nije i ne može predstavljati snažniji utisak od činjenice da Uprava kluba ima poverenje u sadašnjeg trenera i igrače prvog tima.

To je isti onaj trener koji je sa Partizanom uspeo da izbori prvi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle 12 godina, to su većinom isti ti igrači koji su nosioci duple krune i aktuelni šampioni države.

Različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana, pravno neuka tumačenja odredbi zakonskih i statutarnih propisa, a sve u cilju da se FK Partizan degradira, posmatramo samo kao izraz nemoći, jer, kako to Svift reče, zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti.

FK Partizan drži da je mudrost posmatrati širu sliku, planirati nekoliko koraka unapred i biti odvažan da se i pod pritiscima zadrži poverenje i jedinstvo.

Verujemo da ćemo u narednom periodu moći, umesto da oduzimamo, samo da sabiramo – i dostojne ljude i važne bodove.

U tom nastojanju, želimo da, poklonivši veru ovom treneru i ovom timu, budemo u potpunosti konkurentni u svim takmičenjima u kojima Partizan nastupa, nastavimo da stvaramo evropski jak klub kojem će uspesi na domaćoj i evropskoj sceni uvek biti svakodnevica - stoji u saopštenju Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
K VAROS RS

pre 6 godina

STO DA MIJENJATE TU BAGRU KLADIM SE DA CE PARTIZAN DA IZGUBI OD RADA SAMO DA SE RAZUMIJEMO JA SAM VATRENI NAVIJAC PARTIZANA NISAM KO OVI IZ UPRAVE SAMO SE KRIJU IZA IMENA BAS NJIH BRIGA ZA PARTIZAN NISTA SE NECE PROMIJENITI KAD IZGUBE OD RADA OPET CE IM BITI NEKO KRIV NPR LOS TEREN POVREDA IGRACA STIGAO IH UMOR ITD

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija