• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2018

09:57

(VIDEO) ĐUKIĆ PREŽIVEO, PARTIZAN POBEDIO! Volkov zapretio, Zdjelar i Tavamba doneli tri boda!

Partizan

(VIDEO) ĐUKIĆ PREŽIVEO, PARTIZAN POBEDIO! Volkov zapretio, Zdjelar i Tavamba doneli tri boda!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u 26. kolu Superlige pobedili ekipu Rada sa 3:1

Pusta Humska je dočekala najavu boljih dana! Crno-beli su posle poraza i remija u prethodne dve runde, upisali pobedu i to pred praznim tribinama.

Ali, do trijumfa nisu lako došli. Zoran Tošić je u 17. minutu iz slobodnog udarca doneo prednost crno-belima, ali je u 40. minutu Vladimir Volkov izjednačio iz penala.

Prethodno je Bojan Ostojić skrivio jedanaesterac oborivši Lutovca, a bivši fudbaler Partizana je preuzeo odgovornost i matirao Stojkovića.

Crno-beli su do novog vođstva došli uz dosta sreće, golom Saše Zdjelara, koji je u 70. minutu psole kornera nehotice šutnuo tako da lobuje golmana gostiju.

Mogli su "građevinari" do izjednačenja, ali je Stojković odbranio udarac Rajkovića u 82. minutu.

Pobedu crno-belih overio je Leandre Tavamba dva minuta pre kraja susreta i tako Partizanu doneo prvu pobedu u Humskoj od 23. novembra i utakmice protiv Jang bojsa.

PARTIZAN - RAD 3:1 (1:1)

Strelac: Tošić u 17. minutu, Zdjelar u 70. i Tavamba u 88. za Partizan, a Volkov u 40. iz penala za Rad.

Stadion: Partizana. Igra se bez prisustva publike. Sudija: Igor Stoilković (Zemun).

PARTIZAN: Stojković, Cucin, Nemanja R. Miletić, Ostojić (od 46. Mitrović), Nemanja G. Miletić, Zdjelar, Ilić, Tošić (od 65. Đerlek), Janković, Tavamba, Ožegović (od 78. Jevtović).

RAD: Stevanović, Vico, Perendija, Alveš, Volkov, Petrović, Birmančević, Lutovac, Denić, Marinković (od 78. Karišić), Veselinović.

UŽIVO:

Drugo poluvreme:

88'. GOL! Tavamba je overio pobedu Partizana! kamerunac je primio loptu u kaznenom prostoru, zagradio se, namestioza udarac i smestio loptu iza leđa Stevanovića.

82'. Odlična prilika za Rad, Rajković je šutirao iskosa sa leve strane desetak metara, ali je Stojković odlično intervenisao.

78'. Po jedna izmena na obe strane. Umesto Ožegovića u igri je Jevtović za Partizan, a na drugoj strani je Karišić zamenio Marinkovića.

76'. Sudije su prekinule igru kada je Ožegović bio u izglednoj prilici zbog igranja rukom napadača crno-belih. Međutim, čini se da su sudije pogrešile.

73'. Povredio se Volkov, i strelac gola za Rad je iznet sa terena. Ipak, brzo se vratio na teren.

70'. GOL! Zdjelar je doneo prednost Partizanu - 2:1! Vezista crno-belih je posle kornera pomalo i srećno zahvatio loptu i praktično lobovao Stevanovića sa 5-6 metara.

65'. Druga izmena u Partizanu, a crno-beli će do kraja meča biti bez Zorana Tošića. Izgleda da je reč o povredi, na terenu je Armin Đerlek.

63'. Povukao je Ilić kontru, prosledio do MIletića, koji je Vratio Tšiću, a ovaj je ciljao donji desni ugao, ali je Stevanović odlično odbranio. U nastavku je i Miletić pokušao, ali je golman Rada opet bio na mestu.

61'. Slobodan udarac za Partizan opet je izveo Tošić, ali daleko lošije nego u 17. minutu. Udaljenost je bila oko 25 metara, a lopta je otišla daleko preko gola.

54'. Veliku priliku propustio je Ožegović! Stuštio se napadač Partizana prema protivničkom golu, ušao u kazneni prostor, ali onda kao da nije znao da li da šutira ili asistira ka Tavambi. Na rakju je odlučio sam da završi akciju, ali je stigao jedan defanzivac Rada i izblokirao ga.

53'. Ilić je pokupio otpadak posle kornera i oprobao udarac sa 18 metara, ali nije bio precizan kapiten Partizana.

48'. Opet je levi bek Miletić pokušao, u prvom poluvremenu je pogodio prečku, sada je lopta otišla proed gola.

Izmena u Partizanu - umesto povređenog Bojana Ostojića, na terenu je Milan Mitrović.

Kraj poluvremena

39'. PENAL ZA RAD! Lutovac je prošao pored Ostojića, koji ga je srušio u šesnaestercu Partizana!
GOL! Vladimir Volkov je siguran sa bele tačke - 1:1! Bek Rada se nije radovao golu, jer je nekoliko godina nosio dres Partizana.

35'. Nova pretnja, ali očajna završnica Jankovića! Ušao je s leve strane u kazneni prostor Rada, šutirao sa 12-13 metara, ali i najmanje toliko daleko je lopta otišla od gola!

33'. VELIKA šansa za Ožegovića! Dugom loptom ga je pronašao štoper Miletić, sam ka golu je išao Ožegović i tukao preko prečke!

29'. Dobra akcija Partizana, Tavamba je pronašao Tošića, koji je snažno šutirao sa 13-14 metara, ipak lopta nije prošla baš sve u toj šumi nogu i zaustavljena je na dva metra od linije.

26'. Tavamba je bio u prilici posle pasa Ožegovića, ali je pogodio Volkova, koji se isprečio prilikom šuta.

25'. PREČKA! Nova majstorija Saše Ilića, koji je fenomenalno "izbacio" samog levog beka Miletića, ovaj je topovski šutirao i pogodio prečku.

23'. Ponovo Ožegović kasni sa dodavanjem, iako se Janković ubacivao iza leđa odbrane Rada i išao sam na golmana...

17'. GOL! Zoran Tošić je prebacio živi zid i pogodio mrežu Rada - 1:0.

16'. Veliki kiks golmana Rada Stevanovića, loše je ispucao loptu i doda je pravo u noge Ožegoviću, koji je oklevao da uradi nešto konkretno s njom, na kraju je iznudio faul na 17 metara od gola.

14'. Uklizao je Ostojić na ivici šesnaesterca i presekao pas koji je Veselinović poslao ka Marinkoviću.

11'. Sjajan udarac Jankovića sa 16 metara, lopta je prozujala desetak centimetara iznad prečke. Priliku mu je namestio Saša Ilić.

10'. Cucin u poslednjem trenutku izbacuje loptu ispred Denića, koji je išao ka golu Partizana.

9'. ŠANSA! Velika prilika za Tavambu, koji je dobio lepu loptu od Jankovića, ali je njegov udarac završio u spoljnjem delu mreže.

7'. Tri uzastopna centaršuta igrača Partizana, ali sve ih je otklonila odbrana Rada.

5'. Ništa vredno pomena u prvih pet minuta igre... 

- Partizan danas bez Vulićevića, Mitrovića i Pantića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
krađa

pre 6 godina

Opet penal protiv Partizana ovo stvarno nema smisla dokle će da nas kradu. Sada neka neko kaže da je opet kriv Đukić ne možemo protiv sudija.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija