• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

08.03.2018

22:16

PARTIZAN OŠTRO UZVRATIO FSS: O zakonitosti odluke pričaćemo pred Upravnim sudom!

Partizan

PARTIZAN OŠTRO UZVRATIO FSS: O zakonitosti odluke pričaćemo pred Upravnim sudom!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić najavio da će zakonitost odluke FSS da se crno-belima oduzmu dva boda osporavati pred Upravnim, a disciplinski pravilnik FSS pred Ustavnim sudom

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak je kaznila  Partizan i Crvenu zvezdu oduzimanjem po dva boda zbog ratova saopštenjima i kritikovanja rada FSS

Takođe, predsednici večitih Milorad Vučelić i Svetozar Mijailović, kažnjeni su uslovno tromesečnim suspenzijama iz fudbala.

Posle odluke potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić,  rekao je za Mondo da će pravdu potražiti pred Upravnim i Ustavnim sudom. 

- Čestitajući DK FSS na toj efikasnosti u radu, najavljujem da će FK Partizan zakonitost ove odluke osporavati pred Upravnim, a disciplinski pravilnik FSS pred Ustavnim sudom -  naveo je potpredsednik Partizana za Mondo u pisanoj izjavi. 

Vuletić je potom istakao da i nakon kazne Zvezda i dalje ima 14 bodova više od Partizana.

Nakon odluke Disciplinske komisije FSS, FK Partizan je sada na plus četiri umesto dosadašnjih plus šest bodova u odnosu na FK Radnički, dok je FK Crvena zvezda i dalje na +14 u odnosu na FK Partizan. Za otkrivanje učinioca svakog nepočinstva, inicijalno pitanje u pravu je: qui bono (kome korist)? 

FSS ODUZEO PO DVA BODA ZVEZDI I PARTIZANU! Mijailović i Vučelić van fudbala tri meseca uslovno!

Potpredsednik Partizana izneo je i jedan zanimljiv podatak vezan za sednicu Disciplinske komisije FSS.

- Pravi kuriozitet predstavlja pitanje u kom je vremenskom okviru DK FSS procenjivala sve argumente koje su joj usmeno danas izlagali predstavnici FK Partizan i FK Crvena zvezda, budući da su predstavnici FK Partizan sednicu napustili nešto pre 18 časova, dok je, tek tada, u prostoriju ulazio predstavnik FK Crvena zvezda.  Jedan medij je već u 18.48 sati objavio odluku DK FSS, pa, uz pretpostavku da se predstavnik Zvezde zadržao i samo 15 minuta, a DK je pred sobom imala i druge disciplinske slučajeve, čini se da je vremenski okvir odlučivanja bio tako štur i ekspresan, pa ukazuje na izrazitu skrupuloznost i temeljitost pri odlučivanju na osnovu predočenih argumenata - rekao je Vuletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mille

pre 6 godina

Malo je providno, zar ne. Mogli su da im uzmu po 14 bodova, tako da Zvezda ostane prva, a Partizan da sledece godine ne ucestvuje tamo gde moze da zaradi. Potrbno je kao u kosarci, unistiti Partizan da ne bi mogao da ugrozi Zvezdu.

sta je hrvoje

pre 6 godina

strah od Radnickog... vise bi ste voleli da su oduzeli Radnickom a ne Zvezdi... pa oni vas covece pobedili i bolji su od vas... napred Radnicki.

POPE

pre 6 godina

Sramote jedne.Kaznili vas dva boda i vi na sud umesto da cutite a nelegalno ste uzeli vise od 10 boda.Jedina ispravna odluka je bila da vas i Zvezdu posalju u nizi rang.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17