• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2018

17:25

GENT DOLAZI PO TAVAMBU! Skauti iz Belgije na Banovom brdu

Partizan

GENT DOLAZI PO TAVAMBU! Skauti iz Belgije na Banovom brdu

Podeli vest

Skauti belgijskog Genta biće u nedelju na Banovom brdu, gde će pratiti igru napadača Partizana Leandrea Tavambe protiv Čukaričkog 

Kako javljaju mediji iz Belgije, skaut Genta će doputovati u Beograd, kako bi se na licu mesta uverio u kvalitete kamerunskog napadača, koji je ostavio snažan utisak na sve zbog odličnih igara za crno-bele u Ligi Evrope.

Tavamba je ove sezone eksplodirao u dresu Partizana, igra najbolju godinu u karijeri. Na 37 utakmica postigao je 14 golova, a za osam je asistirao.

Imali su crno-beli za Tavambu ponudu iz Kine tokom zimskog prelaznog roka, ali su je odbili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 6 godina

Prodajte ga ako već neko za njega hoće nešto da plati.Više bih voleo da Đole Jovanović promašuje,nego ovaj nosač aviona koji ima jačinu šuta kao pionir.

Goran

pre 6 godina

Koje utakmice je Gent gledao.????? Sramota !!!! Hvala vam sto ce te i ovog puta da ne prikazete moj komentar.....????????????????

AS

pre 6 godina

ZA MOJ UKUS JE JAKO TROM I SPOR. IMA SNAGU I ZNA DA SE ZAGRADI ALI RECEPT VIKTORIJE GDE SU PORED NJEGA U ODBRANI ZUJALI I NISU MU OMOGUĆILI DA SE SASTAVI SA LOPTOM. NEĆE PUNO PARA DOBITI ZA NJEGA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija