• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2018

15:35

KAO DA JE EVROPA! Đukić najavljuje ofanzivu Partizana i to bez trojice prvotimaca

Partizan

KAO DA JE EVROPA! Đukić najavljuje ofanzivu Partizana i to bez trojice prvotimaca

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je uoči gostovanja Čukaričkom u derbiju 27. kola Superlige Srbije da očekuje pravu evropsku utakmicu protiv ekipe koja je u jesenjem delu sezone uzela bod crno-belima

- Biće teška utakmica, ali bitna su tri boda u igri na veoma teškom terenu. Očekujem intezivnu, čvrstu i pravu evropsku utakmicu. Imali smo dosta problema u prvoj utakmici jer su se postavili visoko i nisu nam dozvolili da igramo - izjavio je Ðukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

Trener Partizana je rekao da za utakmicu na Banovom brdu neće moći da računa na najskupljeg igrača Sejdubu Sumu i iskusne prvotimce Bojana Ostojića i Zorana Tošića.

Crno-beli će kao i u utakmici protiv Rada naspram sebe imati nekoliko svojih bivših igrača, a prema Ðukićevim rečima, očekuje se da kao i ostali protivnici izađu motivisano protiv Partizana, ali da bez obzira na konstantan pritisak on želi uvek pobede.

- Svi igrači žele da se dokazu protiv Partizana i to je normalno da izađu motivisani protiv nas. Svaku utakmicu idemo na pobedu, moja obaveza je da Partizan pobeđuje, a ostalo ne zavisi od mene. Ceo život sam živeo pod pritiskom, želim da pobedim, kao i protivnik i nikad nisam ulazio olako i opušteno u utakmice - rekao je Ðukić.

Ðukić je veterena Sašu Ilića, koji je bio među najboljim pojedincima protiv Rada, okarakterisao kao božiji dar, ali nije želeo da otkriva da li će najstariji igrač crno-belih zaigrati od prvog minuta.

Trener crno-belih je skrenuo pažnju na odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije o oduzimanju dva boda Zvezdi i Partizanu, ocenjući je kao besmislenu.

- Nema smisla oduzimati momcima bodove koje su zaslužili na terenu. Bolje pokušati da popravimo uzroke zbog čega se nešto pričalo, a ne zabraniti govor kao u Ivanjici kada igrač izvodi penal, a protivnici se sklanjaju. Trebalo bi da napadnemo tamo gde se dešavaju problemi ukoliko želimo da pomognemo srpskom fudbalu - rekao je Ðukić.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog u 27. kolu Superlige igraće se u nedelju od 15 časova na Banovom brdu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija