• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2018

17:18

PARTIZAN NA KUĆNOM LEČENJU! Đukić zadovoljan: Vrhunsko prvo poluvreme!

Partizan

PARTIZAN NA KUĆNOM LEČENJU! Đukić zadovoljan: Vrhunsko prvo poluvreme!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je da je prvo poluvreme utakmice protiv Čukaričkog model kako njegova ekipa treba da igra

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima ekipu Čukaričkog sa 2:0 u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

Đukić je posle pobede nad Radom (3:1) u prethodnom kolu istakao da su crno-beli izašli iz šok sobe i da sada treba da oporavljaju vitalne organe.

- Dobili smo otpusnu listu, polako idemo kući. Ekipa je svaki dan sve bolja i bolja... Prvo poluvreme je bilo vrhunsko, model kako treba da igramo, kako treba da radimo za ekipu - rekao je Đukić za tv Arena sport posle utakmice i dodao:

- Drugo poluvreme smo se malo povukli, protivnik nas je više pritiskao, ali zadovoljan sam pogotovo prvim poluvremenom. Ekipa je dobro odigrala i radila 90 minuta - istakao je trener Partizana.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović naveo je da je Partizan zasluženo pobedio.

- Prvo poluvreme je Partizan bio bolji, drugo je bilo izjednačeno. Sami smo krivi što smo primili dva naivna gola, nismo dobro ušli u utakmicu i Partizan je zasluženo pobedio - rekao je Lalatović. 

(FOTO/VIDEO) PARTIZAN PREGAZIO BRDO! Tavamba i Ožegović za 3 minuta srušili Čukarički!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija