• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.03.2018

21:47

DOGODINE U EVROLIGU! Predsedniku Partizana ne manjka ambicija

Partizan

DOGODINE U EVROLIGU! Predsedniku Partizana ne manjka ambicija

Podeli vest

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović najavio je da će se crno-beli u narednoj sezoni boriti za povratak u Evroligu

Partizan je nastup u ABA ligi završio za ovu sezonu osvajanjem petog mesta, ali za narednu je već napravljen plan, koji podrazumeva borbu za titulu u regionalnom takmičenju, jer samo ona donosi prolaz u Evroligu.

- Podnet je izveštaj sportskog sektora za period od dolaska novog stručnog štaba i usvojen je jednoglasno. Govorilo se o planovima, a jedinstven stav Upravnog odbora je da je cilj osvajanje domaće lige, a za sledecu sezonu ulazak u Evroligu - izjavio je Ostoja Mijailović za Blic.

Crno-beli su ove sezone osvojili Kup Radivoja Koraća, a pokušaće da u domaćem prvenstvu svrgnu s trona večitog rivala Crvenu zvezdu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

IMA MALO VIŠE INTERESENATA ZA EVROLIGU U SLEDEĆOJ SEZONI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17