• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.03.2018

09:57

(VIDEO) PARTIZAN ZA DVA MINUTA OBORIO JAVOR! Ožegović i Miletić odveli crno-bele u polufinale Kupa!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN ZA DVA MINUTA OBORIO JAVOR! Ožegović i Miletić odveli crno-bele u polufinale Kupa!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su u Ivanjici domaći Javor sa 2:0 u četvrtfinalu Kup Srbije

Strelci za branioca trofeja bili su Ognjen Ožegović u 65. minutu i Nemanja R. Miletić dva minuta kasnije.

Crno-beli su u prvom poluvremenu imali nekoliko prilika, ali nikako nisu uspevali da probiju bedem domaćeg tima.

U nastavku su crno-beli bili mnogo konkretniji, na terenu je bio i Saša Ilić umesto Armina Đerleka i to kao da je pokrenulo "parni valjak".

Ognjen Ožegović doneo je prednost Partizanu u 65. minutu, kada je Nemanja G. Miletić bio najviši u skoku i glavom spustio loptu napadaču crno-belih.

Samo dva minuta kasnije bilo je 2:0. Marković je centrirao, a Nemanja R. Miletić je sa nekoliko metara glavom zakucao loptu u mrežu Javora.

Ovo kao da je probudilo Ivanjičane, koji su krenuli ofanzivnije, ali je Stojković u dva navrata odlično intervenisao.

Sa druge strane i crno-beli su imali nekoliko prilika preko Tavambe, ali Kamerunac se na ovom meču propisno obrukao.

JAVOR - PARTIZAN 0:2 (0:0)

Strelci: Ožegović u 65. i Miletić u 67. minutu

Stadion: Gradski. Sudija: Srđan Jovanović (Beograd).

JAVOR: Đogatović, Karišik, Dolmagić, Đerić, Kornelijus (od 56. Maričić), Crnomarković, Mrkaić, Amanović, Panić, Krnić, Kolaković.

PARTIZAN: Stojković, Vulićević (od 54. Urošević), Nemanja R. Miletić, Marković, Nemanja G. Miletić, Zdjelar, Pantić, Janković (od 70. Ivanović), Đerlek (od 46. Ilić), Tavamba, Ožegović.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

86'. Još jedna prilika za Tavambu, ali sada je Đogatović odbranio udarac napadača crno-belih.

83'. Obrukao se Tavamba! Odličan centaršut Pantića sa leve strane, Kamerunac je bio sam u petercu, ali je loše zahvatio loptu i poslao je pored gola.

77'. Prečka! Dolmagić je odapeo sa oko 18 metara, Stojković je malo zakačio loptu, ali dovoljno da ne završi u golu već da pogodi prečku.

74'. Čarke na terenu, u klinču su prvo bili Karišik i Ožegović, a posle je došlo još nekoliko igrača. Sve se završilo žutim kartonima za inicijatore incidenta.

72'. Velika prilika za Javor, Maričić je proigrao Mrkaića, ali je ovaj tukao pravo u Stojkovića.

70'. Poslednja izmena u gostujućem timu. Janković se požalio na povredu, pa će poslednjih 20-ak minuta igrati Đorđe Ivanović.

67'. GOL! Duplirao je partizan prednost, strelac je Nemanja R. Miletić! Marković je odlično centrirao sa desne strane, a Miletić je glavom zakucao loptu u mrežu domaćina.

65'. GOL! Partizan vodi, Ožegović je strelac! Urošević je centrirao sa desne strane, na drugoj stativi je levi bek Miletić bio najviši i poslao na suprotnu stranu gde je bio Ožegović, koji je sa nekoliko metara ćušnuo loptu u mrežu!

64'. Janković je pokušao da proigra Ožegovića, ali je Đogatović pratio akciju i pokupio loptu ispred napadača Partizana.

56'. Prva izmena u donaćem timu. Derik Kornelijus je dobio jedan udarac u skoku i mora da izađe, a zamenio ga je Miroslav Maričić.

54'. Đukić je morao da napravi i drugu izmenu, očigledno prinudnu zbog povrede. Umesto Vulićevića na terenu je sada Slobodan Urošević.

51'. Veliku priliku je propustio Tavamba! pantić je proigrao Kamerunca, koji je nespretno primio loptu, uspeo da šutira pored golmana Đogatovića, ali je Karišik sa gol linije izbacio loptu!

Izmena u Partizanu na startu drugog dela, umesto Armina Đerleka na teren je ušao Saša Ilić.

Kraj poluvremena

44'. Pritisak Partizana ne jenjava, ipak nema neke nove prave šanse za pogodak...

40'. Nova prilika za Partizan! Odbitak posle kornera, najpre je probao Zdjelar, a onda Tavamba, ipak prilično slabašno, lopta je jedva došla do Đogatovića.

39'. VELIKA šansa za Partizan! Miletić je dobio loptu od Đerleka, izbio je sam ispred golmana, ali dok se namesto na šut, stigao ga je igrač Javora i izblokirao.

37'. BOMBA! Kakav udarac Svetozara Markovića sa 20-ak metara, lopta je prošla tik pored stative, a golman Đogatović se nije ni pomerio s mesta.

29'. Udarac Tavambe sa 15-16 metara, iz okreta, nedovoljno snažno, pa je to bio lak plen za golmana Javora.

25'. ŠANSA! Najbolja prilika do sada! Marković je posle kornera probao da odbitak skrene u mrežu Javora, a golman Đogatović je uspeo da je uhvati na liniji!

25'. Dobra akcija Partizana, Vulićević je dobio loptu u prostor, centrirao je, ali je Panić izbacio u korner.

17'. Uspavanka u Ivanjici za sada... Partizan malo više drži loptu, mada ne uspeva da stvori neku priliku.

10'. Pokušaj Tavambe glavom posle kornera, ipak bio je daleko od gola i nedovoljno snažno je šutirao, pa je Đogatović lako odbranio.

3'. Prvi udarac na utakmici uputio je Marko Janković sa 17-18 metara, ali ga je izblokirao Kornelijus.

- Trener Partizana Miroslav Đukić poslao je na teren isti tim koji je pobedio Čukarički prošlog vikenda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija