• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2018

12:02

ILIEV SLIKOVITO O ĐUKIĆU: I Gvardiolu su kritikovali, pa mu se sada dive!

Partizan

ILIEV SLIKOVITO O ĐUKIĆU: I Gvardiolu su kritikovali, pa mu se sada dive!

Podeli vest

Sportski direktor Partizan Ivica Iliev smatra da će crno-beli dominirati u narednom periodu i da je pozitivno što klub nije podlegao pritisku da smeni trenera Miroslava Đukića

Crno-beli su izašli iz krize i vezali su četiri pobede. Pre toga je u Humskoj bilo turbulentno, a na udaru je najviše bio trener Miroslav Đukić.

- Mi moramo da imamo najčvršći mogući stav u vođenju kluba. Ne smemo da podlegnemo pritisku medija i jednog dela javnosti. Moramo da budemo dosledni. Imamo sreću što Đukić ima jak karakter. On ima čvrst ugovor sa Partizanom, ne samo na papiru. Treba samo imati strpljenja, da pustimo da uradi svoje - rekao je Iliev za Partizan TV i nastavio:

- Ne može ekipa preko noći početi da igra. Imamo slučaj Gvardiole koji je u prošloj sezoni bio pod udarom kritika, podsmeha, a već u sledećoj godini ceo svet mu se klanja kao najvećem. Bitno je da mi rastemo, hvala Bogu, sve se brzo vratilo u normalu - istakao je sportski direktor crno-belih.

U Humskoj već sada razmišljaju o letnjem prelaznom roku, ali po svemu sudeći neće biti "bombi", po kojima je Iliev bio poznat.

- Ne treba da brinemo za budućnost. Mislim da ćemo imati dominantnu ekipu, i nećemo morati da jurimo veliki broj igrača iz inostranstva kao prethodnih godina kada smo imali neki prazan prostor. Mi sa tom ekipom želimo rezultate i konkurentan tim za oba trofeja sa tim mladim igračima - poručio je Iliev, koji je ponosan što je u prethodnom kolu protiv Radnika igrala možda i najmlađa ekipa Partizana ikada.

- Momci koji su ušli u prvi tim, to je ta naša škola gde se igrači spremaju za te zahteve. Svi koji dođu sa strane, veliki je to šok za njih, a naša deca sa tim žive od malih nogu - zaključio je sportski direktor Partizana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija