• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

21.03.2018

17:41

LONČAR OD 1. APRILA U PARTIZANU! Nije šala, crno-beli dobijaju novog sportskog direktora!

Partizan

LONČAR OD 1. APRILA U PARTIZANU! Nije šala, crno-beli dobijaju novog sportskog direktora!

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović potvrdio je za da će Nikola Lončar biti novi sportski direktor crno-belih

Nekadašnji igrač kluba iz Humske i član legendarnog tima koji je 1992. godine u Istanbulu osvojio Kup šampiona na odgovornu poziciju dolazi umesto Dragana Todorića, koji je poslednjih meseci savetnik prvog čoveka Partizana.

- Dugo sam pregovarao sa Nikolom. On je bio naša želja od samog početka. Želeo sam da dođe mlad i energičan čovek iz Partizanove porodice. Lončar poznaje mnogo ljudi iz sveta košarke u celoj Evropi, pogotovo u Španiji gde je godinama živeo, i na kraju smo uspeli da se dogovorimo. Nikola će od 1. aprila biti naš sportski direktor - rekao je Mijailović za Sport klub.

On je otkrio i da već neko vreme uspešno sarađuje sa Lončarom, koji je dres Partizana nosio od 1989. do 1995. i nekoliko meseci u sezoni 2005/06.

- To je bila tajna, ali već dugo sarađujemo. Savetovao sam se sa Nikolom i on je učestvovao u angažovanju naših poslednjih pojačanja Bandže Sija i Kvanea Vona. Pokazao se kao izuzetno kvalitetna osoba i kvalitetan sagovornik. Nije neko ko će po svaku cenu nešto da uradi, već želi da razgovaramo o svemu i da do najboljeg rešenja dođemo kroz razgovor. Mnogo ga cenim i mislim da ćemo imati ozbiljnu saradnju - istakao je Mijailović.

Lončar je tokom karijere osim za Partizan igrao još za Real Madrid, Vareze, PSŽ Rasing, Makabi iz Tel Aviva, Huventud, Montekatini, Breogan, Estudijantes i Olimpiju iz Milana u kojoj je završio karijeru 2006. godine.  

PARTIZAN U TOTALNOJ BLOKADI! Devet računa koje poseduje klub iz Humske ne funkcioniše zbog prinudne naplate!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija