• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

24.03.2018

09:36

DA PRIČAM SA VUJOŠEVIĆEM? NE PADA MI NA PAMET! Mijailović neće da čuje za bivšeg trenera Partizana!

Partizan

DA PRIČAM SA VUJOŠEVIĆEM? NE PADA MI NA PAMET! Mijailović neće da čuje za bivšeg trenera Partizana!

Podeli vest

Predsednik košarkaškog kluba Partizana Ostoja Mijailović rekao da je ipak neće da se razgovara sa Duškom Vujoševićem oko duga oko 100.000 evra zbog kojeg je trofejni stručnjak tužio klub i dobio spor pred arbitražnim sudom FIBA (BAT)

- Obaveze koje mi plaćamo danas su nastale iz perioda Duška Vujoševića. Nismo se videli. Nemam potrebu da razgovaram sa njim. On je rekao šta je njegov stav i šta je njegova želja... Ne pada mi na pamet da razgovaram sa njim. Ja njega ne vređam kao što on vređa mene. Sa 22 godine otvorio sam servis, a danas imam kompaniju koja je prošle godine dobila nagradu za najbolju u Istočnoj Evropi po svim parametrima. To je moja referenca. A to što će neko da kaže da sam samo član neke stranke i da nisam to što jesam, to je njegova sramota, a ne moja - rekao je Mijailović za Sport Klub.

Prvi čovek Partizana ističe da klub neće ostati dužan bivšem treneru.

On verovatno razmišlja da bi ja trebalo iz svoje kompanije da uzmem jedno 7.000.000 evra kako bih ispeglao sve njihove gluposti koje su napraviliOstoja Mijailović, predsednik Partizana

- Ne želim da ga komentarišem apsolutno. Mi ćemo se protiv njega boriti na svoj način. Ne želim da Partizan njemu ostane bilo šta dužan. Borićemo se i sa BAT. Vujošević ima svoja prava, mi imamo svoja. On ima određenu podršku, što mislim da i zaslužuje, u javnosti, ali na ovakav način funkcionisati stvarno nema smisla.

On je dodao da je Vujošević praktično ostao dužan sam sebi.

- Ispada da je meni pripalo da do 2018. moram da vratim dugove koji su nastali u proteklih deset godina. On verovatno razmišlja da bi ja trebalo iz svoje kompanije da uzmem jedno 7.000.000 evra kako bih ispeglao sve njihove gluposti koje su napravili. I to onda nema nikakve veze sa njima, nego ima sa mnom. Ja sam dužan njima, a ne oni meni. To nije istina, oni su sami sebi ostali dužni.

Prvi čovek kluba jasno je rekao koliki je dug kluba prema bivšim igračima i trenerima, a koliko prema poveriocima.

- Pregovaramo sa jednom grupom igrača i bivših trenera. Obaveza prema njima je u ovom trenutku oko 2.400.000 evra. Smatram da bi Partizan u naredne četiri godine mogao da plati oko 1.500.000 miliona evra, odnosno oko 400.000 po sezoni iz budžeta bismo koristili za pokrivanje starih dugova. Cilj mi je da ne idemo na sudske postupke i BAT jer oni prozvode dodatne troškove. Mnogo njih je oprostilo deo potraživanja, neki i celokupna, ali neki nemaju razumevanja. Uskoro ćemo znati konačnu situaciju. Ta pozicija isključivo zavisi od njih, ne od nas - zaključio je Mijailović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 6 godina

Budući da su dugovanja prema trenerima I igračima astronomska,nadam seda su svi oni prijavili svoja primanja I platili porez.Samo u tom slučaju mogli bi se pozivati na sudske odluke

AS

pre 6 godina

MALO SI POBRKAO LONČIĆE. KO JOŠ PLAĆA POREZ NA NEPRIMLJENU PLATU? TOGA NEMA NIGDE. KADA PRIME PLATU KOJU IM PARTIZAN DUGUJE PLATIĆE POREZ. TO TAKO IDE.

bubasvaba

pre 6 godina

Sto si prihvatio mesto direktora kad to neznas da radis !!!!!!VEROVATNO RADIS VOLONTERSKI?????? znao si koliki je dug sto si se hvatao u kolo kad neznas da igras ???. Slatko je biti direktor i uzimati platu za nista a igracima ko je.. mater nek trce kad su ludi .

marko

pre 6 godina

Ne lupetaj kad ne znas. covek ne prima platu od Partizana. Radi sjajno, a ceo Beograd zna za ugradjivanje Dushka Vujosevica, Todorica i ostalih u ugovore igraca.

bubasvaba

pre 6 godina

ko i gde radi za dzabe?????? u to veruju samo b....e .

Mille

pre 6 godina

To bi trebalo da znaci da ga uspesi Partizana ne intetesuju. U vreme Vujosevica su bili odlicni rezultati, u njegovo, katastrofa i ponizenje.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija