• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2018

20:03

HTEO SAM DA DAM GOL, DA UKLIZAM, ASISTIRAM...Kosović posle sedam meseci bez fudbala

Partizan

HTEO SAM DA DAM GOL, DA UKLIZAM, ASISTIRAM...Kosović posle sedam meseci bez fudbala

Podeli vest

Vezista Partizana Nebojša Kosović posle sedam meseci pauze zbog povrede kolena, odigrao je drugo poluvreme u prijateljskom meču sa Radnikom u Bijeljini, pa će biti na raspolaganju treneru Miroslavu Đukiću finišu šampionata

- Osećam se malo čudno, pauza je bila jako duga. Odigrao sam 45 minuta i mnogo sam srećan, jer je fudbal moj život. Malo samo u kondiciji pao, što je normalno. Dolaze nove utakmicu u Superligi i na meni je da se nametnem za što veću minutažu - kazao je za Mondo Kosović.

U Bjeljini je vezista Partizana odigrao poluvreme posle sedam meseci pauze.

Bilo je teško, hteo sam da odustanem

Andrija Milutinović je puno pomogao u rehabilitaciji Kosovića.
- Veliku zahvalnost dugujem njemu. Pričali su mi  Miroslav Vulićević i Balažic da će biti malo napornije. Bio sam spreman. Najteže mi je bilo to što sam svaki dan morao da ustajem u sedam sati. Prvih dva meseca su treninzi trajali i po sedam, osam sati. Vozio sam bicikl pod vodom, po dva sata. U nekim trenucima sam hteo da prekinem, ali sam znao da moram da istrajem u tome - priseća se Kosović.

- Kada sam istrčao na teren nisam znao gde ću. Hteo sam na sve strane da trčim, želeo sam da dam gol, da asistiram, da uklizam. Od silne želje sam zaboravio na savete da ne ulazim jako u duele, jer je loš teren...Malo sam se plašio.Teren nije bio najbolji i toga me je bio najveći strah. Kod duela već nisam osećao nikakav strah, naprotiv. Želeo sam da vidim gde sam i šta sam. 

I pored duge pauze Nebojša Kosović je dobio poziv od Ljubiše Tumbakovića za crnogorsku reprezentaciju.

- Jako sam mu zahvalan što me je pozvao. Mnogo mi znači i mislim da je veliki gest s njegove strane. Kako u Partizanu, tako i u reprezentaciji Crne Gore moram da se dokažem i da pozive u nacionalni tim dobijam i ubuduće.

Toliko se uželeo fudbala da se podjednako raduje i utakmicama i trenintima.

- Imao sam dosta vremena za razmišljanje u prošlih šest meseci. Shvatio sam da je fudbal, kojim se bavim od pete godine, moj život. Srećan sam što treniram sa saigračima i što sam sposoban da to činim. Ne radujem se samo utakmicama, već i treninzima. Svaki dan jedva čekam da dođem na Teleoptik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija