• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2018

14:43

(VIDEO) PARTIZAN NASTAVIO SERIJU! Crno-beli osvojili Bačku, Ožegović i Tavamba strelci!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN NASTAVIO SERIJU! Crno-beli osvojili Bačku, Ožegović i Tavamba strelci!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su na gostovanju ekipu Bačke sa 2:1 u 29. kolu Superlige Srbije

Strelci za crno-bele bili su Ognjen Ožegović u četvrtom i Leandre Tavamba u 78. minutu, dok je počasni pogodak za domaći tim postigao Luka Mićić u 85. minutu.

Ovo je bila četvrta uzastopna pobeda Partizana u domaćem šampionatu, a peta računajući i Kup Srbije.

Crno-beli su rano došli do vođstva, pošto je golman Bačke Nemanja Jevrić oborio Ognjena Ožegovića, a sudija Petar Piper je pokazao na belu tačku.

Tom prilikom je Ožegović nehotice kolenom udario u glavu Jevrića, koji je 15-ak minuta kasnije iznet sa terena i zamenio ga je Rastko Šuljagić.

Vredno pomena u prvom poluvremenu su i udarci Saše Zdjelara iz daljine, ali lopta je prvi put prošla pored stative, a potom i tik iznad prečke. 

U nastavku su crno-beli propustili nekoliko priliku, najbolju Ožegović, koji je sa pet metara pogodio prečku, pre nego što je Tavamba u 78. minutu duplirao prednost gostiju.

Neizvesnost u utakmicu uneo je Luka Mićić u 85. minutu, ali domaći ipak nisu mogli do izjednačenja do kraja meča. 

BAČKA - PARTIZAN 1:2 (0:1)

Strelac: Mićić u 85. minutu za Bačku - Ožegović u 4. i Tavamba u 78. minutu za Partizan.

Stadion: "Slavko Maletin Vava". Sudija: Petar Piper.

BAČKA: Jevrić (od 18. Šuljagić), Dimitrijević, Ilić, Bjeloš, Varga, F. Bajić (od 74. Šarac), Đorić, Švonja, Mićić, Luković, Jovanić (od 54. Radinović).

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Marković, Nemanja G. Miletić, Zdjelar, Pantić (od 64. Jevtović), Janković (od 83. Suma), Đerlek, Tavamba  (od 86. Ivanović), Ožegović.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

87'. Udarac Lukovića, ali nije bilo opasnosti po gol Stojkovića.

86'. Poslednja promena u Partizanu, umesto Tavambe u igri je Ivanović.

85'. GOL! Bačka je smanjila na 2:1, a strelac je Luka Mićić. On je ostao sam na drugoj stativi posle centaršula Luke Lukovića, a Mićić je sapola metra ćušnuo loptu u mrežu.

83'. Druga promena u gostujućem timu, umesto jankovića na terenu je Suma.

78'. GOL! Tavamba je strelac. Marković je poslao dugu loptu, a onda je Šarac napravio veliku grešku, Miletić mu je oduzeo loptu i uposlio Tavambu kojem nije bilo teško da zatrese mrežu.

70'. Prečka! Obrukao se Ožegović! Sa pet metara je pogodio prečku iako Šuljagića nije bilo na golu Bačke.

69'. Ožegović je bio u prilici. Napadač Partizana je šutirao sa 15 metara iskosa sa desne strane, ali traljavo i lopta je otišla daleko pored gola.

64'. Izmena u Partizanu, umesto Danila Pantića na terenu je Marko Jevtović.

61'. Naoštrila se Bačka, Radinović je tukao, Stojković je odbranio, lopta se vratila napadaču domaćeg tima, ali je golman crno-belih opet bio na mestu.

59'. Žuti karton za Vulićevića, koji je faulirao Đorića.

54'. Novi pokušaj crno-belih, Đerlek je sada oprobao udarac, ali nije bio precizan.

53'. Velika prilika za Partizan, Tavamba je tukao sa 10-12 metara, ali je Šuljagić odbranio udarac napadača gostiju.

50'. Šansa za Bačku, greška vulićevića posle centaršuta Ćorića, lopta je došla do Mićića, ali je ovaj loše šutirao sa šest-sedam metara.

48'. Navijači Partizana ponovo koriste pirotehniku, ali ovoga puta nema prekida utakmice.

Prvo poluvreme:

45+8'. Još jednom je Zdjelar oprobao udarac, opet je bilo opasno po gol protivnika, ali je lopta otišla tik preko prečke.

45+4'. Gužva pred golom Partizana, Varga je šutirao, ali je izblokiran.

Osam minuta je produženo prvo poluvreme!

45+1'. Odličan udarac Lukovića, ali je Stojković izvadio loptu ispod prečke i izbacio loptu u korner.

41'. Prohujala je lopta pored stative domaćeg tima. Udarac đerleka je izblokiran, a onda je na loptu natrčao Zdjelar, ispalio projektil sa oko 20 metara, ali je lopta prošla pored stative.

37'. Kontra Partizana, stuštio se Janković u kazneni prostor rivala, ali mi je Mićić oduzeo loptu, a onda je fudbaler Partizana napravio faul.

34'. Gužva pred golom Bačke posle centaršuta Vulićevića, ali je Bjeloš intervenisao ispred Ožegovića.

starsport

29'. Najbolja prilika za crno-bele posle vođstva. Tavamba je glavom pokušao da duplira rezultat Partizana, ali lopta završava u naručju golmana Bačke.

26'. Pokušavaju fudbaleri Bačke nekako da dođu do gola crno-belih, ali sve u vodu pada na oko 20 metara od Stojkovića. 

20'. Utakmica je konačno počela! Osam minuta nije bilo fudbala, ali će to sudija Piper sve nadoknaditi.

18. Golman Bačke Jevrić ne može da nastavi meč. Povredio se prilikom sudara sa Ožegovićem i ne može dalje, na nosilima je napustio teren. Zameniće ga Šuljagić.

12'. Igrači Bačke i stručni štab pobegli su sa klupe zbog navijača Partizana koji su ih zasuli petardama i topovskim udarima. Utakmica je prekinuta dok se ne smire navijači crno-belih.

9'. Gol Đerleka, ali je poništen, jer je mladi fudbaler crno-belih bio u očiglednoj ofsajd poziciji. Ostaje 1:0 za goste.

4'. GOL! Vodi Partizan 1:0 golom Ožegovića! Iznudio je penal, a potom i sigurno realizovao jedanaesterac napadač srpskog šamopiona.

2'. Penal za Partizan. Golman Bačke Jevrić srušio je Ožegović u kaznenom prostoru domaćina, a sudija Piper pokazao na belu tačku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija